П Р О Т О К О Л

 

  

14.05.2019  година                                                                                 гр. Я.

 

Я.ският окръжен съд,                                          V-ти   Наказателен състав

На четиринадесети май                                                                    2019  година

В публично заседание в следния  състав:

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:  ИВАН ИВАНОВ

                           СЪД. ЗАСЕДАТЕЛИ: 1. Б.С.

                                                             2. П.Т.

 

 

Секретар И. Златева

Прокурор М. Б.

Сложи за разглеждане докладваното от съдия ИВАН ИВАНОВ

НОХД № 76 по описа за 2019 година

На именното повикване в  09.30 часа се явиха :

За Я.ска окръжна прокуратура се явява прокурор Б..

Подсъдимият П.Г.Г., редовно призован, се явява лично и с адв. А., редовно упълномощена.

Прокурорът - Уважаеми г-н Председател, уважаеми съдебни заседатели, не са налице пречки по даване ход на делото. Моля да дадете ход на делото за разглеждане и обсъждане на въпросите по чл. 248 ал. От НПК.

Адв. А.  - Липсват пречки, да се даде ход на делото.

Съдът счита, че не са налице процесуални пречки за даване ход на делото, поради което

ОПРЕДЕЛИ:

ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО В РАЗПОРЕДИТЕЛНО ЗАСЕДАНИЕ

Снема самоличността на подсъдимия както следва:

П.Г.Г. - роден на *** г. в гр. С., б., б.г., с постоянен и настоящ адрес ***, със с.о., б., н., о., ЕГН **********.

 

Подсъдимият П.Г. - Получил съм препис от обвинителния акт преди повече от 7 дни.

Съдът даде думата на страните по делото за становище по въпросите по чл. 248 ал. 1 от НПК.

Прокурорът - Уважаеми г-н Председател, уважаеми съдебни заседатели,  съобразно правилата по чл. 35 ал. 2 и чл. 36 ал. 1 от НПК делото е подсъдно на настоящия съд. Не са налице основания за прекратяване или спиране на наказателното производство. На досъдебното производство не са допуснати отстраними нарушения на процесуалните правила по смисъла на чл. 249 ал. 4 от НПК, които да са довели до ограничаване процесуалните права на обвиняемия. В качеството на наблюдаващ прокурор по настоящото производство, ведно с определения разследващ полицай сме положили максимални усилия за спазване и  гарантиране възможността за упражняване правата на обвиняемия по настоящото производство. Налице са условия за решаване на делото със споразумение по реда на Глава XXIX от НПК,  тъй като от деянието няма причинени съставомерни вреди и настоящото производство може да бъде решено при условията на чл. 384 ал. 1, вр. чл. 381 ал. 1 и следващите от НПК. В тази връзка заявявам, че със защитата на подсъдимия сме постигнали съгласие за решаване на делото със споразумение при условията на чл. 384 ал. 1, вр. чл. 381 ал. 1 и следващите от НПК. Само за пълнота, налице са условията по Глава XXVII от НПК и настоящото производство може да бъде разгледано и решено по реда на съкратено съдебно следствие при условията на чл. 371 т. 1 или т. 2 от НПК при направено от подсъдимия искане за това и в случай, че не се поддържа постигнатото съгласие за решаване на делото със споразумение. Не са налице условия за разглеждане на делото при закрити врати. Не намирам необходимост от привличане на резервен съдия или съд заседател. Подсъдимият не се нуждае от назначаване на защитник, тъй като има надлежно упълномощен такъв. По делото не се налага назначаване на друго вещо лице, назначаване на преводач или тълковник. Не се налага по делото извършване на съдебно следствени действия по делегация.  Не намирам основания за изменение на взетата спрямо подс. П.Г. мярка за неотклонение. Моля да оставите същата в сила  като я потвърдите. Няма и не правя искания за събиране на нови доказателства.

При поддържане от страна на защитата и на подсъдимия на постигнатото съгласие за решаване на делото със споразумение по реда на Глава XXIX от НПК Ви моля след решаване на останалите въпроси по чл. 248 ал. 1 и 2 НПК да насрочите разглеждане на делото незабавно съгласно изискванията на чл. 252 ал. 1, вр. чл. 248 ал. 5 т. 4 от НПК без призоваване на свидетели и вещи лица по делото и след изпълнение на изискванията на чл. 276 ал. 1 и 2 НПК да ни предоставите възможност за докладване на постигнатите условия на споразумението за решаване на делото.

Само в случай, че споразумението не се поддържа да се вземе решение за провеждане на настоящото производство по реда на Глава XXVII от НПК. При същите условия и основания моля да насрочите делото незабавно за предварително изслушване на страните без призоваване на свидетели и вещи лица по делото.

В противен случай Ви моля да насрочите съдебно заседание за разглеждане на делото по общия ред в едномесечен срок от днес, за което да бъдат призовани и свидетелите и вещите лица, посочени в приложението към обвинителния акт

Адв. А.- Уважаеми г-н Председател, уважаеми съдебни заседатели, по отношение на въпросите предвидени в чл. 248 ал. 1 от НПК защитата има следното становище: Настоящото производство е с местна и родова подсъдност на ЯОС. Считам, че няма основания за прекратяване или спиране на наказателното производство. Според защита на досъдебното производство не е допуснато отстранимо съществено нарушение на процесуалните правила, които да са ограничили правата на подзащитния ми. По т. 4 на ал. 1, аз също считам, че са налице условията за разглеждане на делото по реда на Глава XXIX от НПК с оглед постигнати договорености за приключване на делото със споразумение с наблюдаващия прокурор като ще моля след приключване на разпоредителното заседание незабавно да преминете към производство по реда на Глава XXIX от НПК да може да изложим параметрите на това споразумение. С държавното обвинение се обединихме по въпроса, че настоящото производство не е изключено от кръга дела по които може да бъде сключено споразумение. В този ред на мисли се отказахме от разглеждане на делото по реда на Глава XXVII от НПК, както и разглеждане на делото по Глава XX от НПК - по общия ред. Считам, че не се налага, с оглед вида и характера на повдигнатото обвинение, разглеждане на делото при закрити врати, с привличане на резервен съдия или съдебен заседател, както и назначаване на защитник, вещо лице, преводач или тълковник. По делото няма данни за необходимост от извършване на съдебни следствени действия по делегация. По отношение мярката за процесуална принуда към настоящият момент не са налице основания за промяната. С оглед изразеното по т. 4 на ал. 1 нямам искания за събиране на други доказателства. И по т. 8 на ал. 1 вече направих искането си. С оглед изразеното становище за приключване на делото със споразумение насрочването на съдебното заседание да стане по правилата на чл. 252 ал. 1 от НПК незабавно след разпоредителното заседание. Това е становището ни по въпросите по чл. 248 от НПК.

След като изслуша становището на страните по въпросите по чл. 248 ал. 1 от НПК съдът

ОПРЕДЕЛИ:

Настоящото НОХД №76/2019 г. е подсъдно на Окръжен съд-Я..

Не са налице основания за прекратяване или спиране на наказателното производство.

На досъдебното производство не е допуснато съществено отстранимо процесуално нарушение довело до ограничаване на процесуалните права на обвиняемия.

Налице са основания за разглеждане на делото по реда на особените правила, а именно по реда на Глава XXIX от НПК, тъй като видно от изявленията на прокурора и на защитника на подсъдимия е постигнато споразумение за решаване на делото.

Не е необходимо разглеждане на делото при закрити врати, привличане на резервен съдия или съдебен заседател. Подсъдимият участва със защитник, който е редовно упълномощен от него. Не е налице необходимост от назначаване на вещо лице, тълковник, преводач и провеждане на съдебно следствени действия по делегация.

Мярката за неотклонение към настоящият момент не следва да бъде изменяна или отменяна.

Не са налице искания, както и необходимост от събиране на нови доказателства.

Предвид изявленията на държавното обвинение и на защитника на подсъдимия Г., че делото следва да бъде разгледано по реда на Глава XXIX от НПК на основание чл. 252 ал. 1 от НПК съдът

ОПРЕДЕЛИ:

Незабавно пристъпва към разглеждане на делото по реда на Глава XXIX от НПК.

Прокурорът - Да се даде ход на делото.

Адв. А. - Да се даде ход на делото.

Съдът счита, че не са налице процесуални пречки за разглеждане на делото по реда на Глава XXIX от НПК - чл. 384 ал. 1, чл. 381 ал. 1 и следващите от НПК, поради което

ОПРЕДЕЛИ:

ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО

Снема самоличност на подсъдимия, както следва:

П.Г.Г., роден на *** г. в гр. С., б., б.г., с постоянен и настоящ адрес ***, със с.о., б., н., о., с ЕГН **********

Подс. П.Г.  - Получил съм препис от обвинителния акт преди повече от 7 дни.

На основание чл. 274 и чл. 275 от НПК съдът разясни на страните правата им, по повод на което:

Прокурорът - Нямам искания,  бележки, възражения. Не правя отводи на съдебния състав.

Адв. А. - Нямам искания,  бележки, възражения. Не правя отводи на съдебния състав.

Съдът даде думата на прокурора да докладва постигнатото споразумение.

Докладва се.

Прокурорът - Моля да одобрите така постигнатото споразумение.

Адв. А. - Г-н Председател, уважаеми съдебни заседатели, ще моля да постановите определение, с което да одобрите постигнатото с прокурора при Окръжна прокуратура- Я. споразумение като приемете, че не противоречи на закона и морала. Предвиденото в същото наказание по вид и размер сме съобразили както с извършеното от подзащитния ми, така и със степента на обществената опасност както на деянието, така и на дееца и сме категорични че с това наказание ще бъдат постигнати изцяло целите на наказателната репресия - превъзпитание, както и на генералната превенция на наказанието. Моля да одобрите споразумението във вида в който го предлагаме.

Подс. П.Г. -  Разбирам обвинението. Признавам се за виновен. Разбирам последиците от споразумението и съм съгласен с тях. Отказвам се от разглеждане на делото по общия ред.

На основание чл. 382 ал. 6 от НПК съдът вписа в протокола окончателното споразумение, както следва:

Подсъдимият П.Г.Г., роден на *** г. в гр. С., б., б.г., с постоянен и настоящ адрес ***, със с.о., б., н., о., с ЕГН **********

се признава за ВИНОВЕН

в това, че на ****г., около 17.21 ч., в гр. Я., в офис на лицензирания пощенски оператор „Е.Е.“ ООД - гр. Р., в гр. Я., на ул. ******№ **(пл. Б., до п..), без надлежно разрешително, направил опит да разпространи чрез изпращането му, до офис на „Е.Е.“ ООД - гр. Р., в гр. Б.на З.С.Я. от гр.Т.и на Р.Д.Д.от гр. Я. 8,765 гр. високорисково наркотично вещество - марихуана (коноп, канабис) със съдържание на активния наркотично действащ компонент тетрахидроканабинол - 23 %, на стойност 52,59 лв., като макар изпълнителното деяние да е довършено не са настъпили предвидените в закона и искани от дееца общественоопасни последици на престъплението по независещи от него причини и във времето от ******г. до ******г., включително, в град Я., при условията на продължавано престъпление, без надлежно разрешително, държал с цел разпространение 10,338 гр. високорисково наркотично вещество - марихуана (коноп, канабис), на стойност 62,03 лв., от което 0,112 гр. със съдържание на активния наркотично действащ компонент тетрахидроканабинол - 14 % и 10,226 гр. със съдържание на активния наркотично действащ компонент тетрахидроканабинол - 16 % и 0,992 гр. високорисково наркотично вещество метамфетамин, на стойност 24,80 лв., от което 0,072 гр. със съдържание на активно действащия наркотичен компонент метамфетамин - 63 %, 0,532 гр. със съдържание на активно действащия наркотичен компонент метамфетамин - 22 % и 0,388 гр. със съдържание на активно действащия наркотичен компонент метамфетамин - 66 %, както следва:

-    на ******г., в жилище-апартамент № **, във вх. *, на бл. ***, на ул. *****, в гр. Я., без надлежно разрешително държал с цел разпространение 0,626 гр. високорисково наркотично вещество -марихуана (коноп, канабис), на стойност 3,76 лв., от което 0,112 гр. със съдържание на активния наркотично действащ компонент тетрахидроканабинол - 14 % и 0,514 гр. със съдържание на активния наркотично действащ компонент тетрахидроканабинол - 16 % и 0,992 гр. високорисково наркотично вещество метамфетамин, на стойност 24,80 лв., от което 0,072 гр. със съдържание на активно действащия наркотичен компонент метамфетамин - 63 %, 0,532 гр. със съдържание на активно действащия наркотичен компонент метамфетамин - 22 % и 0,388 гр. със съдържание на активно действащия наркотичен компонент метамфетамин - 66 % и

-    на ******г., около 15,50 ч., в гр. Я., без надлежно разрешително държал с цел разпространение 9,712 гр. високорисково наркотично вещество - марихуана (коноп, канабис), на стойност 58,27 лв., със съдържание на активния наркотично действащ компонент тетрахидроканабинол - 16 %

- престъпление по чл. 354а, ал. 1, пр. 4-то и 5-то, вр. чл. 18, ал. 1, вр. чл. 26, ал. 1 от НК поради което и на основание чл. 354 а ал. 1 предложение 4 и 5 вр. чл. 18 ал. 1, вр. чл. 26 ал. 1 от НК, вр. чл. 55 ал. 1 т. 1 и ал. 3 от НК му се ОПРЕДЕЛЯ наказание ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА за срок от ЕДНА ГОДИНА.

Подсъдимият П.Г. се признава ЗА ВИНОВЕН и в това, че на ******г., в жилище-апартамент № **, във вх. *, на бл. ***, на ул. *****, в гр. Я., без надлежно разрешително за това държал прекурсори - 710 мл. ефедрин (псевдоефедрин) и 192,2 мл. солна киселина (хлороводород); съоръжение - стъклена прозрачна колба с вместимост 500 мл.   и материали - 945,15 гр. натриев хидроксид, 0,076 гр. червен фосфор и 1 0**мл. органични разтворители за производство на високорисково наркотично вещество - метамфетамин с цел разпространение

- престъпление по чл. 354а, ал. 1, изр. 2-ро, пр. 1-во, 2-ро и 3-то от НК, поради което и на  основание чл. 354а, ал. 1 изр. 2, предл. 1 , 2 и 3 от НК вр. чл. 55 ал. 1 т. 1 и ал. 3 от НК му се ОПРЕДЕЛЯ наказание ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА за срок от ЕДНА ГОДИНА.

На основание чл. 23 ал. 1 от НК на подсъдимия П.Г.Г. се определя най-тежкото наказание от така определените, а именно ЕДНА ГОДИНА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА което да изтърпи при първоначален ОБЩ режим.

На основание чл. 59 ал. 1 и ал. 2 от НК се зачита времето през което подсъдимият П.Г. е бил фактически задържан за времето от ******г. до *****г., както и за времето през което на същия е определена мярка за неотклонение  ДОМАШЕН АРЕСТ считано от *****г.

От престъплението няма причинени имуществени вреди.

Направените по делото разноски в размер на  576,82 лв., се възлагат на подсъдимия и следва да бъдат заплатени от него в тежест на Републиканския бюджет, дължими по сметка на ОД на МВР-Я..

На основание чл. 354а, ал. 6 от НК приобщените към делото веществени доказателства:

- 18,231 гр. високорисково наркотично вещество - марихуана (коноп, канабис), от което 9,898 гр. със съдържание на активния наркотично действащ компонент тетрахидроканабинол - 16 % и 8,333 гр. със съдържание на активния наркотично действащ компонент тетрахидроканабинол - 23 %; 0,860 гр. високорисково наркотично вещество - метамфетамин, от които 0,033 гр. със съдържание на активно действащия наркотичен компонент метамфетамин 63%, 0,487 гр. със съдържание на активно действащия наркотичен компонент метамфетамин 22 % и 0,340 гр. със съдържание на активно действащия наркотичен компонент метамфетамин 66 %; 675 мл. ефедрин (псевдоефедрин), 185 мл. солна киселина и 0,371 гр. (без 17 мл.) течност, съдържаща канабиноиди, включително и тетрахидроканабинол с концентрацията на активния наркотично действащ компонент - тетрахидроканабинол в нея 0,1 %, всички предадени на съхранение в специализирания склад на Агенция "Митници" ЦМУ-София с протокол № ********год., в количества след тяхното физикохимично изследване;

-  стъклена прозрачна колба с вместимост 500 мл.;

-  1 002 мл. органични разтворители и 944,81 гр. натриев хидроксид, в количества след тяхното физикохимично изследване, се отнемат в полза на държавата и следва да бъдат унищожени.

 

          ВЕЩЕСТВЕНИТЕ МАТЕРИАЛИ:

-  прозрачна пластмасова бутилка с вместимост 2 л., с етикет „Fanta“; прозрачна пластмасова бутилка с вместимост 0,5 л., с етикет „Горна баня“; прозрачна пластмасова бутилка с вместимост 1 л., с розова пластмасова винтова капачка; пластмасова бутилка с вместимост 0,5 л. с етикет „Банкя“; пластмасова бутилка с вместимост 0,400 мл., със зелена капачка и етикет „...Tedi...морков, ябълка, малина, зелен лимон...“; стъклена зелена бутилка, с етикет с надпис „Mont Royal“; пластмасов буркан със зелена капачка с надпис „Сода каустик“; пластмасова кутийка с надпис „Vitamin Е“; пластмасово тъмнокафяво шишенце с бяла пластмасова капачка; блистер от лекарствен продукт „Клариназе“;

-  оптичен носител CD-R ЕМТЕС, към писмо изх. № *****г. на Теленор България ЕАД - гр. София (л. 97), приложен в плик под № на л. 98;

-  оптичен носител CD-R Hp, към писмо изх.№ *******г. на „Е.Е.“ ООД - Р. (л. 121), приложен в плик под № на л.102;

-  оптичен носител DVD-R Verbatim с положен върху него надпис с черен маркер „камери 4, 6, 7 Записи от камери офис Я. от ****г. от 16.00 ч. до 18.00 ч. от Еконт Експес ООД“ и с положен подпис, към писмо изх.№ *******г. на „Е.Е.“ ООД-Р. (л.154), приложен в плик под № на л.155;

-  оптичен носител DVD-R Verbatim с положен върху него надпис с черен маркер „Запис от офис Я. от ****г. от 16.00 ч. до 18.00 ч. от Еконт Експес ООД“ и с положен подпис, към писмо изх. № *******г. на „Е.Е.“ ООД-Р. (л.156), приложен в плик под № на л.157;

-  електронна везна с надпис „Film“, предадена с протокол за доброволно предаване от ******г. (л. 167); като вещи без стойност следва да бъдат унищожени.

 

 

СПОРАЗУМЕЛИ СЕ:

 

ПРОКУРОР:

            М.Б.

 

 

ЗАЩИТНИК:

            Адв. М.А.

 

 

ПОДСЪДИМ:

            П.Г.Г.

 

 

 

 

Съдът счита, че така постигнатото споразумение между прокурора от Я.ска окръжна прокуратура - М.Б. и защитника на подсъдимия П.Г. - адв. М.А. не противоречи на закона и морала, поради  което на основание чл. 384 ал. 1, вр. чл. 381 ал. 7 от НПК

 

ОПРЕДЕЛИ:

 

ОДОБРЯВА така постигнатото споразумение, посочено подробно по- горе, между прокурора от Окръжна  прокуратура - Я.  - М.Б. и защитника на подсъдимия П.Г. - адв. М.А..

На основание чл. 59 ал. 1 и ал. 2 от НК ЗАЧИТА времето през което подсъдимият П.Г. е бил фактически задържан за времето от ******г. до *****г., както и за времето през което на същия е определена мярка за неотклонение  ДОМАШЕН АРЕСТ считано от *****г. до настоящия момент.

На основание чл. 354а, ал. 6 от НК ОТНЕМА в полза на държавата веществените доказателства:

- 18,231 гр. високорисково наркотично вещество - марихуана (коноп, канабис), от което 9,898 гр. със съдържание на активния наркотично действащ компонент тетрахидроканабинол - 16 % и 8,333 гр. със съдържание на активния наркотично действащ компонент тетрахидроканабинол - 23 %; 0,860 гр. високорисково наркотично вещество - метамфетамин, от които 0,033 гр. със съдържание на активно действащия наркотичен компонент метамфетамин 63%, 0,487 гр. със съдържание на активно действащия наркотичен компонент метамфетамин 22 % и 0,340 гр. със съдържание на активно действащия наркотичен компонент метамфетамин 66 %; 675 мл. ефедрин (псевдоефедрин), 185 мл. солна киселина и 0,371 гр. (без 17 мл.) течност, съдържаща канабиноиди, включително и тетрахидроканабинол с концентрацията на активния наркотично действащ компонент - тетрахидроканабинол в нея 0,1 %, всички предадени на съхранение в специализирания склад на Агенция "Митници" ЦМУ-София с протокол № ********год., в количества след тяхното физикохимично изследване;

-  стъклена прозрачна колба с вместимост 500 мл.;

-   1 002 мл. органични разтворители и 944,81 гр. натриев хидроксид, в количества след тяхното физикохимично изследване, и следва да бъдат унищожени.

-    

 ОСЪЖДА подсъдимия П.Г.Г., с установена по делото самоличност, да заплати направените по делото разноски в размер 576,82 лв. в приход на Републиканския бюджет по сметката на ОД на МВР- Я..

 

На основание чл. 309 ал. 2 от НПК ПОТВЪРЖДАВА взетата спрямо подсъдимия П.Г.Г. мярка за неотклонение ДОМАШЕН АРЕСТ.

 

 

 

 

Прекратява производството по НОХД №76/2019 г. по описа на ЯОС.

Определението в частта му по отношение на мярката за неотклонение подлежи на обжалване и протестиране в 7-дневен срок от днес пред Апелативен съд- Бургас, а в останалата част определението е окончателно.

 

 

 

                                                  ПРЕДСЕДАТЕЛ:

 

 

            СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ: 1.                  2.

 

 

 

Съдът даде думата на прокурора да направи искане по чл. 68 от НК.

 

Прокурорът - Уважаеми г-н Председател, тъй като престъпленията, предмет на одобреното от съда споразумение по настоящото съдебно производство са извършени в определения на подсъдимия изпитателен срок , в който определеното наказание 3 месеца „лишаване от свобода“ по НОХД №******г. по описа на Районен съд- Я. е било отложено, намирам, че са налице основанията на чл. 68 ал. 1 от НК за привеждане в изпълнение на така наложеното на подсъдимия наказание в размер на 3 месеца „лишаване от свобода“, моля, да образувате производство, в което да бъде приведена в изпълнение присъдата с така отложеното наказание.

 

След одобряване на споразумението на основание чл. 383 ал. 2 от НПК съдът

 

ОПРЕДЕЛИ:

 

ОТКИРВА производство по реда на чл. 306 от НПК.

ДОКЛАДВА СЕ ИСКАНЕТО на прокурора по чл. 68 ал. 1 от НК.

 

Прокурорът  - Поддържам искането си. Нямам искания за събиране на други доказателства. Да се приведе в изпълнение така наложеното наказание от 3 месеца „лишаване от свобода“ по НОХД №******г. по  описа на ЯРС.

 

Адв. А.- Действително са налице основанията на чл. 68 ал. 1 от НК по повод наказанието определено  в определението на съда от ******г. по НОХД  №******г. на ЯРС, поради което искането за откриване на това производство е основателно.

Подсъдимият П.Г. -  По отношение искането направено  от прокурора и казаното от адв. А. нямам какво да добавя.

 

На основание чл. 283 от НПК се прочетоха писмените доказателства  по делото.

 

Съдът даде право на последна дума на подсъдимия:

П.Г.- Нямам какво да кажа.

 

Съдът намира, че искането на прокурора е основателно. Видно от приложената по делото Справка за съдимост на подсъдимия П.Г., на същия с Определение №******г. на Районен съд- Я., в сила от ******г. по НОХД №******г. на ЯРС е наложено наказание от 3 месеца „лишаване от свобода“, което на основание чл. 66 ал. 1 НК е отложено за изтърпяване за срок от 3 години. Видно от доказателствата по делото деянието, предмет на разглеждане по НОХД №76/2019 г. на ЯОС е извършено в периода ****г. - ******г., т. е. в изпитателния срок на наказанието по НОХД №******г. поради което същото следва да бъде приведено в изпълнение. Режима при който следва да бъде изтърпяно наложеното наказание от 3 месеца „лишаване от свобода“ следва да бъде ОБЩ.

Водим от изложеното съдът на основание чл. 68 ал. 1 от НК

 

ОПРЕДЕЛИ:

 

ПРИВЕЖДА в изпълнение наказанието ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА в размер на ТРИ МЕСЕЦА наложено на осъдения П.Г.Г., ЕГН ********** с Определение №***/******г. по НОХД №******г. по описа на Районен съд- Я., което да бъде изтърпяно при първоначален ОБЩ режим.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО подлежи на обжалване и протестиране в 15 дневен срок от днес пред Апелативен съд гр. Бургас.

Протоколът се изготви в съдебно заседание , което приключи в  10.40  ч.

 

 

                                               ПРЕДСЕДАТЕЛ:

 

 

         СЪД. ЗАСЕДАТЕЛИ:1.                           2.

 

                                                      СЕКРЕТАР: