Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е   86

гр. Ямбол,   19 . 12. 2017 г.

В  ИМЕТО  НА  НАРОДА

 

         Ямболският окръжен съд, Фирмено отделение в закрито заседание на  ... деветнадесети    декември през две хиляди и седемнадесета година, като разгледа докладваното Ф.Д. № 19 по описа за 2017 г. от

                                                               ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: Р. Стоева

и за да се произнесе взе предвид следното:

            Производството е образувано по повод заявление от членовете на Управителя на сдружение “КОАЛИЦИЯ ПРИРОДА БЪЛГАРИЯ”, рег.  в СГС по ф. д. №505/2017 г., парт. № 23328, том 494, стр. 175, рег. V, с искане  да се впише в регистъра за юридически лица с нестопанска цел при ЯОС КЛОН на  сдружението в гр. Ямбол, със седалище и адрес на управление в гр. Ямбол, ул. “Граф Игнатиев” 68, вх. Д, ет. 3, ап. 105 с управителП.Т.Д., представляваща клона.

            Представени са всички изискуеми от Закона документи, а именно: покана за свикване на Общо събрание/26.09.17г.; Протокол от заседание на ОС от 03.10.2017г. с взето решение за учредяване клон на сдружението в гр. Ямбол; списък на присъствалите на ОС членове на Сдружението; Протокол от 27.10.2017г. от УС, с взето решение за избор на управител на клона на сдружението в гр. Ямбол; Устав на сдружението; актуализиран  Устав; съд. реш. на СГС за вписване на Сдружението по ф. д. №505/2017. на сдружението - принципал; Удостоверение от СГС/01.11.2017г. за сдружението; Уведомително писмо за запазено наименование на клона; нотар. заверен образец от подписа на управителя на клона; квитанция за платена Д.Т; свидетелство за съдимост на Управителя.

            В закрито съдебно заседание СЪДЪТ констатира, че искането е основателно и допустимо, поради което следва да бъде уважено. Налице е валидно взето решение за създаване КЛОН на сдружението в гр. Ямбол. Ето защо, ЯМБОЛСКИЯТ ОКРЪЖЕН  СЪД на основание чл. 595 от ГПК във вр. с чл. 11, ал. 2 и чл. 18, ал. 2 от ЗЮЛНЦ

Р Е Ш И:

ВПИСВА в регистъра за юридически лица с нестопанска цел при ЯОС КЛОН в гр. Ямбол на сдружение „КОАЛИЦИЯ ПРИРОДА БЪЛГАРИЯ” , рег.  в в СГС по ф. д. №505/2017г., парт. № 23328, том 494, стр. 175, рег. V, осъществяващо общественополезна дейност, със седалище и адрес на управление гр. София, ж.к. Хиподрума, № 143, вх.А, ет. 9, ап. 25.

НАИМЕНОВАНИЕ на КЛОНА: “КОАЛИЦИЯ ПРИРОДА БЪЛГАРИЯ - клон Ямбол”.

            СЕДАЛИЩЕ И АДРЕС НА УПРАВЛЕНИЕ на клона: гр. Ямбол, ул. “Граф Игнатиев” 68, вх. Д, ет. 3, ап. 105.

            ВПИСВА П.Т.Д. с ЕГН ********** като УПРАВИТЕЛ на КОАЛИЦИЯ ПРИРОДА БЪЛГАРИЯ - клон Ямбол”.

             Управителят на клона може да сключва сделки или да се разпорежда с имущество на клона до 1000/ хиляда/ лв. За сключване на договори и разпореждане с имущество, надхвърлящо тази стойност, управителят действа единствено след получаване на изрично писмено разрешение от Председателя на Сдружението.

            КОАЛИЦИЯ ПРИРОДА БЪЛГАРИЯ - клон Ямбол” се представлява от Управителя на клона - П.Т.Д. с ЕГН  **********.

             Решението не подлежи на обжалване.

             Препис от решението да се изпрати на СГС, Фирмено отделение.

 

 

                                                                       

                                                                                    ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: