Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е № 83

                                   

                                               гр. Ямбол 06.12.2017            

 

                                                 В  ИМЕТО  НА  НАРОДА

 

Ямболският окръжен съд, Фирмено отделение в закрито заседание на  шести декември  през две хиляди и седемнадесета  година, като разгледа докладваното фирмено дело  № 499 по описа за 2001 г. от        

                                          ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: К.Пейчева

за да се произнесе взе предвид следното:

В ЯОС е постъпило заявление от членовете на Управителния съвет на сдружение с нестопанска цел “КЛУБ НА ГЪЛЪБОВЪДИТЕ НА СПОРТНИ ГЪЛЪБИ „ДИЯНА ПОЛЕТ”, със седалище гр. Ямбол, с което се иска да се впише в регистъра за юридически лица с нестопанска цел по партидата на сдружението, новонастъпили обстоятелства, а именно: вписване на актуализиран Устав, приет на Общо отчетно-изборно събрание проведено на 05.11.2017г.; освобождаване  на досегашните членове и Председателя на УС и членовете на КС, както и  вписване на новоизбраните членове на ръководните органи.

Приложени са следните документи: протокол от заседанието на УС, където е взето решение за свикване на Общо събрание, насрочено за 05.11.2017г.;  покана за свикване на Общо събрание; списък на членовете на сдружението, получили  поканата за ОС; Протокол от проведеното  на 05.11.2017г. Общо събрание; списък на присъствалите на ОС членове, приели актуализирания Устав; актуализиран Устав; нотариално заверен образец от подписа на новоизбрания Председател на УС и на изпълнителния директор; свидетелства за съдимост и декларации за липса на родствени връзки на новоизбраните членове на УС и на КС.

В закрито съдебно заседание СЪДЪТ обсъди представените документи и намира искането за основателно.

Поради изложените съображения  и на основание  чл. 18, ал. 1 от  ЗЮЛНЦ и чл. 595  и сл. от ГПК , ЯОС

                                               Р Е Ш И :  

ВПИСВА в регистъра за юридически лица с нестопанска цел при Ямболския окръжен съд по партидата на КЛУБ НА ГЪЛЪБОВЪДИТЕ НА СПОРТНИ ГЪЛЪБИ „ДИЯНА ПОЛЕТ, със седалище и адрес на управление гр. Ямбол, ул. "Енос" № 8, регистрирано по ф.д. № 499/2001г. по описа на съда, следните новонастъпили обстоятелства:

ВПИСВА актуализиран Устав, приет на Общо събрание на клуба, проведено на 05.11.2017г

ЗАЛИЧАВА досегашните членове и Председателя на УС.

ВПИСВА новоизбраните членове на УС: Г.Д.В., ЕГН ********** - Председател; П.И.И., ЕГН ********** - изпълнителен директор; З.Н.З., ЕГН********** - член

ЗАЛИЧАВА досегашните членове на КС.

ВПИСВА новоизбраните членове на Контролния съвет: Д.С.Д., ЕГН **********; М.А.С., ЕГН ********** и Т.Я.Д., ЕГН **********.

Сдружение “КЛУБ НА ГЪЛЪБОВЪДИТЕ НА СПОРТНИ ГЪЛЪБИ „ДИЯНА ПОЛЕТ”, гр. Ямбол се представлява от Председателят на УС - Г.Д.В., ЕГН ********** и от изпълнителния директор - П.И.И., ЕГН **********, заедно и  поотделно.

Решението не подлежи на обжалване.

 

                                                               ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: