РЕШЕНИЕ № 81 гр.Ямбол,  21.112017 г.

 

В  ИМЕТО НА НАРОДА

 

 

            Ямболският окръжен съд, Фирмено отделение, в закрито заседание на двадесет и първи ноември две хиляди и седемнадесета  година  в   състав:

 

ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: КАЛИНА ПЕЙЧЕВА

 

като разгледа докладваното ф.д № 17 по описа за 2010г. на ЯОС, за да се произнесе съдът взе предвид следното:

 

В ЯОС е постъпило заявление от членовете на Управителния съвет на Сдружение с нестопанска цел с наименование „МЕСТНА ИНИЦИАТИВНА ГРУПА-ЕЛХОВО" per. по ф.д. № 17/20 Юг. по описа на ЯОС, с искане да бъдат вписани промени по партидата, а именно: заличаване на М. В. К. с ЕГН ********** като член на УС и вписване на С.А.Ж. с ЕГН ********** като член на УС.

Към заявлението са приложени следните документи: покана за свикване на ОС с отбелязване, че е поставена на 17.10.2017г. на местата по чл.24, ал.2 от Устава; копие от публикация на поканата в електронна медия; Протокол от проведеното на 31.10.2017г. Общо събрание на сдружението (заверено копие); заверено копие от присъствен лист на участниците в Общото събрание на 31.10.2017; свидетелство за съдимост и декларация за роднински връзки на новоизбрания член на УС; декларация по чл.32, ал.7 от Устава; вносна бележка за внесена ДТ.

В з.с.з. ЯОС като прецени представените доказателства, намира, че искането за вписване на промени по партидата на сдружението е основателно, поради което и на основание чл.18, ал.4 вр. ал.1 от ЗЮЛНЦ и чл.595 и сл. ГПК, ЯОС

 

РЕШИ:

 

ВПИСВА в регистъра за юридическите лица с нестопанска цел при ЯОС по партидата на сдружение с нестопанска цел „МЕСТНА ИНИЦИАТИВНА ГРУПА -ЕЛХОВО" със седалище и адрес на управление: гр.Елхово, ул.„Калоян" №13, ет.2, per. по ф.д. № 17/20Юг. по описа на ЯОС следните обстоятелства:

ЗАЛИЧАВА като член на УС М. В.К. с ЕГН **********.

ВПИСВА като член на УС С.А.Ж. с ЕГН **********.

Решението не подлежи на обжалване.


 

 

 

                                                                                      ОКРЪЖЕН  СЪДИЯ