РЕШЕНИЕ   75

гр.Ямбол, 11.10.2017г.                 

                                                                                                                                                                        В  ИМЕТО НА НАРОДА

 

 

             ЯМБОЛСКИЯТ ОКРЪЖЕН СЪД, фирмено отделение, в закрито заседание на единадесети октомври  през две хиляди и седемнадесета година в състав:

                                                                ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: Д.Кючуков

като разгледа докладваното от съдията фирмено дело № 1133 по описа за 1993 г. за да се произнесе, взе предвид следното:

            В ЯОС е постъпило е заявление от членовете на Управителния съвет на сдружение с нестопанска цел  с наименование ТУРИСТИЧЕСКО ДРУЖЕСТВО „РОДНИ ПРОСТОРИ", рег. по ф.д №1133/1993г. по описа на ЯОС, с което се иска да се впише в регистъра за юридически лица с нестопанска цел по партидата на сдружението новонастъпили обстоятелства, а именно:  освобождаването на досегашните членове на УС и Председателя и вписване на новоизбраните членове на Управителния съвет и новоизбрания Председател.

Приложени са следните документи: покана за свикване на Общо събрание, публикувана във в."Ехо"; служебна бележка с изх.№ 181/26.09.2017г. от Български туристически съюз; Протокол №4/16.09.2017г. от проведеното Общо събрание;  списък на членовете на сдружението присъствали на Общото събрание, проведено на 16.09.2017; нотариално  заверен образец от подпис на Председателя на УС; декларации и свидетелства за съдимост на членовете на УС; вносна бележка за ДТ.

В закрито съдебно заседание СЪДЪТ обсъди представените документи и прецени, че искането е основателно, поради което и на основание  чл. 18, ал. 1, т. 3 от  ЗЮЛНЦ и чл. 595  и сл. от ГПК

                                                            РЕШИ:

            ВПИСВА в регистъра за юридическите лица с нестопанска цел при ЯОС по партидата на сдружение с нестопанска цел с наименование ТУРИСТИЧЕСКО ДРУЖЕСТВО „РОДНИ ПРОСТОРИ"  - със седалище и адрес на управление: гр. Елхово, ул. "Александър Стамболийски" №66,  рег. по ф.д. № 1133/1993г.  по описа на съда, следните  нови обстоятелства:

            ЗАЛИЧАВА досегашните членове на Управителния съвет, както и Председателя на УС

            ВПИСВА Управителния съвет на Сдружението в състав: К Р.М., ЕГН **********; И Г Б, ЕГН **********; Д И К, ЕГН **********.

            ВПИСВА за Председател на Управителния съвет - К Р.М., ЕГН **********,***, който ще представлява сдружението.

             Решението не подлежи на обжалване.                

                                                                   

 

 

                                                                               ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: