Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е № 70

гр. Ямбол ,    18 .09.2017 г.

В  ИМЕТО  НА  НАРОДА

 

 

 

Ямболският окръжен съд, Фирмено отделение в закрито заседание на                                                                   

 .   осемнадесети     септември през две хиляди и седемнадесета година, като разгледа докладваното фирмено дело  № 2 по описа за 2010 г. от        

                                                                                             ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: Р. Стоева

за да се произнесе взе предвид следното:

            В ЯОС е постъпило заявление от Управителния съвет на сдружение с нестопанска цел „РЪКА ЗА РЪКА” със седалище гр. Ямбол, с което се иска да се впише в регистъра за юридически лица с нестопанска цел по партидата на сдружението новонастъпили обстоятелства, а именно: промени в адреса на управление и в Устава; освобождаването и заличаването на членове на Управителния Съвет и  вписване на новоизбрани членове на УС.

Приложени са следните документи: Покана за свикване на Общо събрание – публикувана във ДВ бр. 49/20.6.2017г.; Протокол от проведено на 17.08.2017  година Общо събрание; списък на членовете на сдружението, присъствали на ОС; актуализиран Устав; актуален списък на членовете на сдружението; Протокол от заседание на УС за избиране на Председател на УС; нотар. заверен спесимен на представляващия сдружението; Свидетелства за съдимост и Декларации за липса на родствени връзки на  новоизбраните трима члена на УС; адв. пълномощно; Документ за платена държавна такса.

В закрито съдебно заседание СЪДЪТ обсъди представените документи и прецени, че искането е основателно, поради което и на основание  чл. 18, ал. 1 и ал. 4 от  ЗЮЛНЦ и чл. 595 и сл. от ГПК

Р Е Ш И :

ВПИСВА в регистъра за юридически лица с нестопанска цел при Ямболския окръжен съд по партидата на сдружение РЪКА ЗА РЪКА, със седалище гр. Ямбол, регистрирано по ф.д. № 2/2010г. по описа на съда, следните новонастъпили обстоятелства:

ВПИСВА актуализиран Устав, приет на Общо събрание на сдружението, проведено на 17.08.2017г.

            ВПИСВА промяна на адреса на управление на сдружението както следва: гр. Ямбол, ул. Търговска № 120.

ВПИСВА освобождаването и заличаването на досегашните членове на УС.

ВПИСВА новоизбраните членове на Управителния съвет: С.П.С., ЕГН ********** - ПРЕДСЕДАТЕЛ; П.Х.К.,  ЕГН ********** и  РИ Р, ЕГН **********.

СДРУЖЕНИЕ "РЪКА ЗА РЪКА", гр. Ямбол се представлява от Председателя на УС С.П.С. С ЕГН **********.

Решението не подлежи на обжалване.

 

 

 

 

                                                                        ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: