Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е № 53

гр. Ямбол , 10 .07.2017 г.

В  ИМЕТО  НА  НАРОДА

 

 

 

Ямболският окръжен съд, Фирмено отделение в закрито заседание на            

    десети  юли през две хиляди и седемнадесета година, като разгледа докладваното фирмено дело  № 18 по описа за 2016 г. от        

                                                                                    ОКРЪЖЕН СЪДИЯ:  Р. Стоева

за да се произнесе взе предвид следното:

            В ЯОС е постъпило е заявление от членовете на Управителния съвет на сдружение с нестопанска цел за извършване на общественополезна дейност с наименование  Местна инициативна група-Стралджа 2016г., със седалище Стралджа, с което се иска да се впише в регистъра за юридически лица с нестопанска цел по партидата на сдружението новонастъпили обстоятелства, а именно: освобождаването на член на Управителния Съвет и вписване на новоизбрания член Е В Ш.

Приложени са следните документи: протокол от заседание на УС с решение за свикване на Общо събрание; покана за свикване на Общото събрание на сдружението, поставена на адреса на управление на сдружението и на Община Стралджа на 08.06.2017г. и публикувана на сайта на сдружението и на сайта на Община Стралджа; протокол от 30.06.2017г. от проведеното Общо събрание; списък на присъствалите на ОС членове; свидетелство за съдимост и декларация на новоизбрания член на УС, вносна бележка за платена Д.Т.

            В закрито съдебно заседание СЪДЪТ обсъди представените документи и прецени, че искането е основателно, поради което и на основание с чл. 18, ал. 1 от  ЗЮЛНЦ и чл. 595  и сл. от  ГПК

Р Е Ш И :

ВПИСВА в регистъра за юридически лица с нестопанска цел при Ямболския окръжен съд по партидата на сдружение Местна инициативна група-Стралджа 2016г., със седалище и адрес на управление гр. Стралджа, ул. "Хемус" №10, регистрирано по ф.д. № 24/2010г. по описа на съда, следните новонастъпили обстоятелства:

ОСВОБОЖДАВАНЕТО на Д.И.Д. като член на Управителния Съвет.

ВПИСВА Е В Ш, с ЕГН ********** като член на Управителния Съвет.

Решението не подлежи на обжалване.

 

 

 

 

                                                                               ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: