Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е   57

 

                                     гр. Ямбол,  28.07.2017

 

                                В  ИМЕТО  НА  НАРОДА

 

Ямболският окръжен съд, Фирмено отделение в закрито заседание на   двадесет и осми юли през две хиляди и седемнадесета година година, като разгледа докладваното фирмено дело  №4 по описа за 2011 г. от        

                                                            ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: Д. КЮЧУКОВ

за да се произнесе взе предвид следното:

В ЯОС е постъпило е заявление от Управителния съвет на сдружение с нестопанска цел с наименование  “ФУТБОЛЕН КЛУБ “УРАГАН”, със седалище и адрес на управление: с. Бояджик, общ. „Тунджа", област Ямбол, ул. "Г. Бенковски" № 5, с което се иска вписване по партидата на сдружението новонастъпили обстоятелства, а именно: промяна в наименованието на клуба от “ФУТБОЛЕН КЛУБ “УРАГАН” да стане  УТБОЛЕН КЛУБ ЯМБОЛ 1915"; иска се също и вписване промяна на седалището и адреса на управление от с. Бояджик, общ. Тунджа, обл. Ямбол , ул. Г.Бенковски 5 на гр. Ямбол ул. Николай Петрини №90, ап.3 и вписване на актуализирания Устав, приет на Общото събрание, проведено на 20.05.2016.

     Направено е искане за осбобождаване на С.И.И. с ЕГН **********, като член на Управителния съвет и вписване на Д.Г.Т. с ЕГН ********** за член на УС клуба.

Към заявлението са представени следните документи: протокол от 16.02.2016 от заседание на УС, с решение за свикване на Общо събрание; копие от ДВ бр. 18/2016г. с публикувана обява за свикване на ОС; протокол от 20.05.16г. от проведеното Общо събрание; Списък на присъствалите на  Общото събрание, проведено на 20.05.2016г.  членове на клуба и гласували промяната на Устава; Устав на сдружението, приет на Общо събрание на 20.05.2016г.; свидетелство за съдимост и декларация  от новоизбрания член на УС; вносна бележка за платена ДТ.

Искането е основателно, поради което и на основание чл. 18, ал. 1 ЗЮЛНЦ, чл. 595 и сл. ГПК, ЯОС

 

                                                               РЕШИ:

 

 ВПИСВА в регистъра за юридическите лица с нестопанска цел при ЯОС, по партидата на "ФУТБОЛЕН КЛУБ "УРАГАН", рег. по ф.д № 4/2011г.с следните нови обстоятелства: промяна в наименованието на клуба от  "ФУТБОЛЕН КЛУБ "УРАГАН" на  УТБОЛЕН КЛУБ ЯМБОЛ 1915"

ВПИСВА промяна на седалището и адреса на управление: от с. Бояджик, общ. Тунджа, обл. Ямбол , ул. Г.Бенковски 5 на гр. Ямбол ул. Николай Петрини №90, ап.3

ВПИСВА актуализираният Устав, приет на Общо събрание, проведено на 20.05.2016.

ОСВОБОЖДАВА С.И.И. с ЕГН **********,като член на УС

ВПИСВА Д.Г.Т. с ЕГН ********** за член на УС

УТБОЛЕН КЛУБ ЯМБОЛ 1915",  ще се представлява от Председателя на УС - И.А.П., ЕГН **********

Решението не подлежи на обжалване.

 

  

                                                                 ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: