Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е №51

гр. Ямбол ,30.06.2017 г.

В  ИМЕТО  НА  НАРОДА

 

 

     Ямболският окръжен съд, Фирмено отделение в закрито заседание на тридесети юни през две хиляди и седемнадесета година, като разгледа докладваното фирмено дело  № 1013 по описа за 2000 г. от        

                                                                                                               ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: Д. КЮЧУКОВ

за да се произнесе взе предвид следното:

     В ЯОС е постъпило е заявление от Управителния съвет на сдружение с нестопанска цел “Ловно-рибарско сдружение–Странджа”  със седалище и адрес на управление: гр. Болярово, ул. “Девети сиптември” № 3, с което се иска да се впише в регистъра за юридически лица с нестопанска цел по партидата на сружението новонастъпили обстоятелства, а именно: освобождаването, поради изтичане на мандата на досегашните членове на УС и на КС, както и техните Председатели и зам.-Председателя на УС; и вписване на новоизбраните.

Приложени са следните документи: обявление за свикване на Общо събрание и копие от публикуването му във вестник „Крайгранична искра”; списък на делегатите на Общото събрание; Протокол от 26.05.2017г. от проведеното Общо събрание; нотар. заверен образец от подписа на представляващия сдружението; свидетелства за съдимост, декларации  за липса на родствени връзки на новоизбраните членове на УС и КС.

В закрито съдебно заседание СЪДЪТ обсъди представените документи и прецени, че искането е основателно, поради което и на основание  чл. 18, ал. 1 от  ЗЮЛНЦ и чл. 595  и сл. от ГПК

Р Е Ш И :  

ВПИСВА в регистъра за юридически лица с нестопанска цел при Ямболския окръжен съд по партидата на Ловно-рибарско сдружение–Странджа, със седалище и адрес на управление: гр. Болярово, ул. “Девети септември” № 3, регистрирано по ф.д. № 1013/2000г. по описа на съда, следните новонастъпили обстоятелства:

ОСВОБОЖДАВАНЕТО на досегашните членове на Управителния Съвет, Председателя и Зам.- Председателя  на УС.

     ВПИСВА новоизбраните членове на Управителния Съвет: Х.Д.Х. ЕГН ********** - Председател; Н.Г.С., ЕГН ********** - Зам-Председател; Н.С. В., ЕГН **********- секретар; И.К.И., ЕГН **********;

Н.Т.К., ЕГН **********; А.Х.М., ЕГН **********; Д.С.П. ЕГН **********;

     ОСВОБОЖДАВАНЕТО на досегашните членове на Контролния Съвет и Председателя на КС.

ВПИСВА новоизбраните членове на Контролния Съвет: О.Н.О., ЕГН **********-Председател; Н.И.Д., ЕГН **********; Д.Р.Г., ЕГН **********.

 “Ловно-рибарско сдружение–Странджа”, гр. Болярово, се представлява от  председателя на УС- Х.Д.Х. с ЕГН **********, на осн. чл.31, ал.4, т.1 от Устава.

Решението не подлежи на обжалване.

                                   ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: