РЕШЕНИЕ 49

гр. Ямбол ,                19 . 06. 2017 г.

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

 

Ямболският окръжен съд, Фирмено отделение в закрито заседание на деветнадесети юни        юни през две хиляди и седемнадесета година, като разгледа докладваното фирмено дело № 859 по описа за 1999 г. от

ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: Р. Стоева

за да се произнесе взе предвид следното:

В ЯОС е постъпило е заявление от членовете на УС на СК" АПРИЛЕЦ" с. Бояджик, обл. Ямбол, с което се иска да се впише в регистъра за юридически лица с нестопанска цел по партидата на дружеството новонастъпили обстоятелства, а именно: освобождаване на досегашния член и Председател на Управителния съвет, вписване на новоизбрания член и Председател на УС; вписване на представляващи сдружението.

Приложени са следните документи: заявление за освобождаване на член на Управителния съвет; Протокол №1 от заседание на УС от 10.05.17г. с решение за свикване на извънредно Общо събрание; покани за събранието до членовете на сдружението; Протокол № 7 от проведеното на 28.05.2017г. Общо събрание; списък на членовете на клуба, присъствали на ОС; нотар. заверени образци от подписите на представляващите клуба; свидетелство за съдимост и декларация на новоизбрания член на УС; платежно нареждане за внесена ДТ.

В закрито съдебно заседание СЪДЪТ обсъди представените документи и прецени, че искането е основателно, поради което и на основание чл. 18, ал. 1 от ЗЮЛНЦ и чл. 595 и сл. от ГПК

 

РЕШИ:

ВПИСВА в регистъра за юридически лица с нестопанска цел при Ямболския окръжен съд по партидата на СК" АПРИЛЕЦ" с. Бояджик, обл. Ямбол, регистрирано по ф.д. № 859/1999г. по описа на съда, следните новонастъпили обстоятелства:

ОСВОБОЖДАВАНЕТО на досегашния член и Председател на УС- В.С.С..

ВПИСВА Д.Д.Х, ЕГН ********** като член и Председател на Управителния Съвет.

СК "АПРИЛЕЦ" с. Бояджик ще се представлява, заедно и поотделно, от Председателя на УС Д.Д.Х, ЕГН ********** и от зам.-председателя на УС- Д.Т.М., ЕГН **********.

Решението не подлежи на обжалване.

 

 

                                                                        ОКРЪЖЕН СЪДИЯ