Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е №46

гр. Ямбол ,  05 .06.2017 г.

В  ИМЕТО  НА  НАРОДА

 

 

Ямболският окръжен съд, Фирмено отделение в закрито заседание на пети юни през две хиляди и седемнадесета година, като разгледа докладваното фирмено дело № 865 по описа за 2000 г. от        

                                                                                     ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: Д. Кючуков

за да се произнесе взе предвид следното:

            В ЯОС е постъпило е заявление от членовете на Управителния съвет на сдружение с нестопанска цел “ЛОВНО-РИБАРСКО ДРУЖЕСТВО „ДИАНА” със седалище и адрес на управление: гр. Ямбол, ул. “Н. Петрини” № 2, с което се иска да се впише в регистъра за юридически лица с нестопанска цел по партидата на дружеството новонастъпили обстоятелства, а именно: освобождаването, поради изтичане на мандата на досегашните членове на УС и КС; вписване на новоизбраните членове на УС и КС; вписване на представителство на сдружението от председателя и зам.- председателя  на УС, заедно и поотделно.

Приложени са следните документи: обява за свикване на Общо събрание и копие от публикуването на същата във вестник „Делник”, бр. 11/23.03.2017г.; Протокол № 11 от 17.05.2017г. от проведеното Общо събрание; нотар. заверени образци от подписите на представляващите сдружението; свидетелства за съдимост, декларации  за липса на родствени връзки на новоизбраните членове на УС и КС; вн. бел. за ДТ.

В закрито съдебно заседание СЪДЪТ обсъди представените документи и прецени, че искането е основателно, поради което и на основание  чл. 18, ал. 1 от  ЗЮЛНЦ и чл. 595  и сл. от ГПК

Р Е Ш И :  

ВПИСВА в регистъра за юридически лица с нестопанска цел при Ямболския окръжен съд по партидата на ЛОВНО-РИБАРСКО ДРУЖЕСТВО „ДИАНА със седалище и адрес на управление:  гр. Ямбол, ул. “Н. Петрини” № 2, регистрирано по ф.д. № 865/2000г. по описа на съда, следните новонастъпили обстоятелства:

ОСВОБОЖДАВАНЕТО на досегашните членове на Управителния Съвет председателя и зам.- председателя  на УС.

            ВПИСВА новоизбраните членове на Управителния Съвет: С.Г.С., ЕГН ********** - ПРЕДСЕДАТЕЛ; Х.Ж.Д. с ЕГН ********** – ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛ; Д.С.К. с ЕГН – **********; Т.Г.С., ЕГН **********; Д.И.П., ЕГН **********; С.Н.П. с ЕГН **********; П.Т.М., ЕГН **********.

            ОСВОБОЖДАВАНЕТО на досегашните членове и председателя на Контролния Съвет .

ВПИСВА новоизбраните членове на Контролния Съвет: Д.И.Д., ЕГН ********** - Председател на КС; В.Г.Т., ЕГН ********** и Й. П.Г., ЕГН **********.

 “ЛОВНО-РИБАРСКО ДРУЖЕСТВО „ДИАНА”, гр. ЯМБОЛ, се представлява заедно и поотделно от Председателя на УС - С.Г. С., ЕГН ********** и от заместник-председателя Х.Ж.Д. с ЕГН ********** .

Решението не подлежи на обжалване.

 

 

 

                                                                                ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: