РЕШЕНИЕ 33

                    

                             гр. Ямбол,03.05.2017г.

               

                              В ИМЕТО НА НАРОДА

 

Ямболският окръжен съд, Фирмено отделение в закрито заседание на  трети май през две хиляди и седемнадесета година, като

разгледа докладваното фирмено дело № 1063 по описа за 1993 г. от

                       

                                           ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: Д.КЮЧУКОВ

 

за да се произнесе взе предвид следното:

В ЯОС е постъпило е заявление от членовете на Управителния съвет на сдружение с нестопанска цел с наименование „СПОРТЕН КЛУБ ПО СКОКОВЕ БАТУТ „ЕНЧО КЕРЯЗОВ", със седалище и адрес на управление: гр. Ямбол, спортна зала „Диана", градски парк, рег. по ф.д № 1063/1993г., с което се иска вписване на нови обстоятелства по партидата на сдружението а именно:  заличаване на досегашните членове на УС и КС и техните председатели, поради изтичане на мандата им и  вписване на новоизбраните членове на УС и КС и председателите им; вписване на представляващите клуба- Преседател на УС и секретар, които  ще го представляват заедно и поотделно.

Приложени са следните документи: покана за провеждане на ОС, насрочено за 30.03.2017г., публикувана във в. "Неделник"; Протокол № 1 от 30.03.2017г. от проведеното Общо събрание; нотар. заверени образци от подписите на Председателя и секретаря; свидетелства за съдимост на новоизбраните членове на УС и декларации на членовете на УС и КС.;списък на членовете, присъствали на Общото събрание на 30.03.2017г.;  вносна бележка за внесена ДТ.

В закрито съдебно заседание СЪДЪТ обсъди представените документи и прецени, че искането е основателно, поради което и на основание чл. 18, ал. 1 от ЗЮЛНЦ и чл. 595 и сл. от ГПК

               РЕШИ:

ВПИСВА в регистъра за юридически лица с нестопанска цел при Ямболския окръжен съд по партидата на „СПОРТЕН КЛУБ ПО СКОКОВЕ БАТУТ „ЕНЧО КЕРЯЗОВ", със седалище и адрес на управление: гр. Ямбол, спортна зала „Диана", градски парк, регистрирано по ф.д. № 1063/1993г. по описа на съда, следните новонастъпили обстоятелства:

ЗАЛИЧАВА досегашните членове на УС и Председателя на УС.

ВПИСВА нов Управителния Съвет, в състав: Д.Д.Д. ЕГН **********-Председател; Н.Г.Н., ЕГН **********-секретар; А.С.Й., ЕГН **********, Т.Г.Д., ЕГН **********, С.Д.Д., ЕГН **********.

ЗАЛИЧАВА досегашните членове на КС и Председателя на КС.

ВПИСВА нов Контролен Съвет, в състав: Х.Д.Х., ЕГН ********** - Председател; М.И.Т., ЕГН **********; Т.К.П., ЕГН **********.

„СПОРТЕН КЛУБ ПО СКОКОВЕ БАТУТ „ЕНЧО КЕРЯЗОВ", ще се представлява, заедно и поотделно, от Председателя на УС- Д.Д.Д. ГН ********** и от секретаря- Н.Г.Н., ЕГН **********.

Решението не подлежи на обжалване.

                                      ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: