Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е № 41

гр. Ямбол,   17 .05.2017г.

В  ИМЕТО  НА  НАРОДА

 

Ямболският окръжен съд, Фирмено отделение в закрито заседание на                           

седемнадесети май  през две хиляди и седемнадесета година, като разгледа докладваното ф. дело  № 1025 по описа за 2000 г. от        

                                                                     ОКРЪЖЕН СЪДИЯ:  Р. Стоева

за да се произнесе взе предвид следното:

В ЯОС е постъпило заявление от членовете на УС на сдружение с нестопанска цел с наименование ”ЛОВНО-РИБАРСКО ДРУЖЕСТВО ”ЕЛХОВО”, със  седалище и адрес на управление гр. Елхово, ул. ”Славянска” № 10, рег. по ф.д. № 1025/2000г. по описа на ЯОС, с което се иска да се впише в регистъра за юридически лица с нестопанска цел, по партидата на сдружението, новонастъпили обстоятелства, а именно: освобождаването на досегашните членове и Председателя на Управителния Съвет и досегашните членове и Председателя на Контролния Съвет; вписване на новоизбраните  членове и Председатели на УС и на КС и представляващ сдружението.

 Приложени са следните документи: обява за свикване на Общо събрание на 28.04.17г. и копие от в-к ”АЛО-Ямбол”, бр. 12 от 20.03.17г., където е публикувана обявата; Списък на делегатите, избрани от ОС на дружините и поканени за Общото събрание; Протокол от ОС от 28.04.17г.; Списък на делегатите, присъствали на ОС; списък на новоизбрания състав на УС и на КС; нотар. заверен образец от подпис на новоизбрания представляващ; свидетелства за съдимост и декларации за липса на родствена връзка на новоизбраните членове на УС и на КС; вносна бележка за платена държавна такса.

В закрито съдебно заседание СЪДЪТ обсъди представените документи и прецени, че искането е основателно, поради което и на основание с чл. 18, ал. 1 от ЗЮЛНЦ и чл. 595 и сл. от ГПК

Р Е Ш И :             

ВПИСВА в регистъра за юридически лица с нестопанска цел при Ямболския окръжен съд по партидата на сдружение с нестопанска цел с наименование ”ЛОВНО-РИБАРСКО ДРУЖЕСТВО ”ЕЛХОВО””, със  седалище и адрес на управление гр. Елхово, ул. ”Славянска” № 10, рег. по ф.д. № 1025/2000г. по описа на ЯОС, следните новонастъпили обстоятелства:

ОСВОБОЖДАВАНЕ на досегашните членове и Председателя на УС.

ВПИСВА Управителен съвет в състав: К И. К, ЕГН **********-Председател; А Г. Т, ЕГН **********; О.М.Б., ЕГН **********; И И. К, ЕГН **********; Г. П Д, ЕГН **********; С П С, ЕГН ********** и Х А Г, ЕГН **********.

ОСВОБОЖДАВАНЕ на досегашните членове и Председателя на КС.

ВПИСВА Контролен съвет в състав: Д.И. К, ЕГН **********-Председател; П Г. К, ЕГН **********; Н С Г., ЕГН **********.

Сдружението се представлява от Председателя на Управителния съвет- К И. К, ЕГН **********.

Решението не подлежи на обжалване.

 

 

                                                                     ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: