Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е

 

№ ..39....   15.05.2017г., град Ямбол

 

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

          ЯМБОЛСКИЯТ ОКРЪЖЕН СЪД, гражданско отделение, в закрито съдебно заседание на 15.05.2017 година в състав:

 

           ПРЕДСЕДАТЕЛ: Калина Пейчева    

 

като разгледа докладваното от съдията К.Пейчева ф.д. № 12 по описа за 2012г. на ЯОС, за да се произнесе, взе предвид следното:

 

Производството е по чл.595 и сл. от ГПК вр. с чл.18 от ЗЮЛНЦ.

В ЯОС е постъпило заявление от членовете на Управителния съвет на сдружение с нестопанска цел с наименование "РЕСТАРТ 12”, със седалище с. Бояджик, община "Тунджа", област Ямбол, рег. по ф.д№12/2012г. по описа на ЯОС, с което се иска да се впише в регистъра за юридически лица с нестопанска цел по партидата на сдружението, настъпилите промени в резултат на взети решения на общо събрание на сдружението, проведено на 25.04.2017г. и на решение на УС, а именно: освобождаването на досегашните членове и председателя на УС и вписване на новоизбраните членове  на УС и председател на УС.

Приложени са следните документи: Протокол №28 от проведеното на 21.03.2017г.  заседание на УС на сдружението; копие от поканата за свикване на Общо събрание, което да се проведе на 25.04.2017г.; Протокол №8 от 25.04.2017г. от проведеното Общо събрание; Протокол №01/25.04.2017г. от заседение на новоизбрания УС, в което е избран заместник-председател на УС, съгласно чл.29, ал.2, т.1 от Устава; свидетелства за съдимост и декларации за липса на родствени връзки на новоизбраните членове на УС; вносна бележка за  внесена ДТ.

В закрито заседание ЯОС установи, че са налице, както материално-правните, така и процесуалните предпоставки за допускане на исканото вписване на промени в обстоятелствата по партидата на сдружението и го намира за основателно.

Предвид изложените съображения и на основание чл.18, ал.4 вр. ал.1 от ЗЮЛНЦ, чл.595  и сл. от ГПК, ЯОС

РЕШИ:

 

ВПИСВА в регистъра за юридически лица с нестопанска цел при Ямболския окръжен съд по партидата на сдружение с нестопанска цел с наименование "РЕСТАРТ 12”, със седалище с.Бояджик, община "Тунджа", област Ямбол, регистрирано по ф.д№12/2012г. по описа на ЯОС, следните промени в обстоятелствата:

ВПИСВА ЗАЛИЧАВАНЕ  на досегашните членове и председателя на УС.

ВПИСВА УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ в състав:

Г.Х.М., ЕГН ********** - председател на УС;

Г.Г.А., ЕГН ********** - зам.-председател;

Ж.Г.Ц., ЕГН **********;

Д.С.И., ЕГН **********;

М.Х.В., ЕГН **********.

Сдружение "РЕСТАРТ 12” се представлява от председателя на УС - Г.Х.М., ЕГН **********.

Решението не подлежи на обжалване.                  

 

                                               ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: