Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е №  23

гр. Ямбол ,   19 . 04.2017 г.

В  ИМЕТО  НА  НАРОДА

 

Ямболският окръжен съд, Фирмено отделение в закрито заседание на                                                                   

 деветнадесети април през две хиляди и седемнадесета година, като разгледа докладваното фирмено дело  № 940 по описа за 2000 г. от        

                                                                                      ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: Н. Иванов

за да се произнесе взе предвид следното:

            В ЯОС е постъпило е заявление от Председателя на Управителния съвет на сдружение с нестопанска цел “КЛУБ ПО ЛОВНА И СПОРТНА СТРЕЛБА “ГЬОЛ БУНАР”, със седалище гр. Елхово, с което се иска да се впише в регистъра за юридически лица с нестопанска цел по партидата на сдружението новонастъпили обстоятелства, а именно: приемането на актуализиран Устав, с промяна седалището и адреса на управление на сдружението; освобождаването, поради изтичане на мандата на досегашните членове и Председателя на УС и вписване на новоизбраните членове и Председател на УС, който ще представлява клуба.

Приложени са следните документи: Протокол от заседание на УСс решение за свикване на ОС; покана за свикване на Общо събрание, публикувана в ДВ; Протокол от проведеното на 15.11.2016г. Общо събрание; списък на присъствалите на ОС членове, приели Устава; актуализиран Устав; нотар. заверено съгласие с образец от подпис на новоизбрания Председател на УС; свидетелства за съдимост и декларации за липса на родствена връзка на новоизбраните членове  на УС; вн. бел. за внесена ДТ.

В закрито съдебно заседание СЪДЪТ обсъди представените документи и прецени, че искането е основателно, поради което и на основание  чл. 18, ал. 1 от  ЗЮЛНЦ и чл. 595 и сл. от ГПК

Р Е Ш И :  

ВПИСВА в регистъра за юридически лица с нестопанска цел при Ямболския окръжен съд по партидата на КЛУБ ПО ЛОВНА И СПОРТНА СТРЕЛБА “ГЬОЛ БУНАР със седалище гр. Елхово, регистрирано по ф.д. № 940/2000г. по описа на съда, следните новонастъпили обстоятелства:

ВПИСВА актуализиран Устав на сдружението, приет на ОС, проведено на 15.11.2016г .

ВПИСВА  промяна на седалището и адреса на управление на Сдружението от гр. Елхово, ул. Ал. Стамболийски № 179 на: гр. Ямбол, ул. Ормана, № 34.

ВПИСВА ОСВОБОЖДАВАНЕТО на досегашните членове и Председателя на Управителния съвет.

ВПИСВА Управителен съвет в състав: М М Т, с ЕГН **********- Председател на УС; Г П С, ЕГН **********; С А С, ЕГН **********.

КЛУБ ПО ЛОВНА И СПОРТНА СТРЕЛБА “ГЬОЛ БУНАР, гр. Ямбол се представлява от Председателя на УС- М М Т, с ЕГН **********.

Решението не подлежи на обжалване.

 

                                        

                                                                           ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: