РЕШЕНИЕ  10

гр. Ямбол,  09. 03. 2017 г.

В ИМЕТО НА НАРОДА

 

 

 

Ямболският окръжен съд, Фирмено отделение в закрито заседание на   девети март  през две хиляди и седемнадесета година, като разгледа докладваното ф.д. № 36 по описа за 2012 г. от

                                                ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: Ж. БОЗУКОВА

 за да се произнесе взе предвид следното:

В ЯОС е постъпило заявление от Председателя на УС на Сдружение с нестопанска цел с наименование "ПАРАБОЛА", гр. Стралджа, с което се иска вписването на промяна в състава на Управителния съвет, а именно - освобождаване на П. Г. В. като член на УС и вписване на новоизбрания член на УС- Е Т Й.

Към заявлението са приложени следните документи: заявление за прекратяване членството на П. Г. В.; молба за приемане на нов член на сдружението -Е Т. Й; протокол от заседание на УС от 01.2.17г. с решение за свикване на Общо събрание; констативен протокол на УС за поставяне на поканата за ОС на мястото за обявление на адреса на сдружението; покани до членовете на сдружението за ОС; Протокол от Общото събрание, проведено на 06.3.17г.; свидетелство за съдимост и декларация за липса на родствени връзки на новоизбрания член на УС; вносна бележка за платена ДТ; адв. пълномощно.

Искането е основателно, поради което и на основание чл. 18, ал. 1 ЗЮЛНЦ, чл. 595 и сл. ГПК, ЯОС

РЕШИ:

 

ВПИСВА в регистъра за юридическите лица с нестопанска цел при ЯОС, по партидата на Сдружение с нестопанска цел за извършване на обществено полезна дейност, с наименование "ПАРАБОЛА", със седалище и адрес на управление: гр. Стралджа, бул.  „Хемус” № 7, ет. 2, ап. 6, следните нови обстоятелства:

ВПИСВА освобождаването на П.Г.В. като член на Управителния съвет.

Вписва Е Т Й, ЕГН ********** като член на Управителния съвет.

Решението не подлежи на обжалване.

 

 

 

                                                  ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: