Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е № 8

                                       

                                        гр. Ямбол ,  08.03.2017

                                        В  ИМЕТО  НА  НАРОДА

 

          Ямболският окръжен съд, Фирмено отделение в закрито заседание на  осми март           през две хиляди и седемнадесета година, като разгледа докладваното фирмено дело  18 по описа за 2012г. от        

                                                      ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: Д. КЮЧУКОВ

за да се произнесе взе предвид следното:

          В ЯОС е постъпило заявление от членовете на Управителния съвет на сдружение с нестопанска цел с дейност в частна полза: ЛОВНО- РИБАРСКО СДРУЖЕНИЕ  „ДОЛНА БАНЯ - СОКОЛ 1898гр. Ямбол, с което се иска да се впише в регистъра за юридически лица с нестопанска цел по партидата на сдружението новонастъпили обстоятелства, а именно:  освобождаването на досегашните членове на УС, както и на Председателя, поради изтичане на мандата им и вписване на новоизбраните членове на Управителния съвет, както и на  новоизбраните Председател и зам. Председател.

          Приложени са следните документи: Протокол от 08.07.2016г. от проведеното заседание на УС, където е взето решение за свикване на Общо събрание; покана за насроченото  за 12.08.2016г. ОС;  Протокол  от от проведеното на 12.08.2016г. Общо отчетно-изборно събрание; присъствен лист с имената и подписите на присъстващите на Общото събрание проведено на 12.08.2016г. Протокол от заседание на УС, където е взето решение за избор на Председател на УС и зам.-Председател; свидетелства за съдимост на  членовете на Управителния съвет, декларации за липса на родствени връзки на членовете на УС; образец от подписа на Председателя на УСнотариално заверен, вносна бележка за платена ДТ.

          Искането е основателно, поради което и на основание чл. 18, ал. 1 , от ЗЮЛНЦ, чл. 595 и сл. ГПК, ЯОС 

 

                                                       Р Е Ш И :  

 

           ВПИСВА в регистъра за юридически лица с нестопанска цел при Ямболския окръжен съд по партидата на  ЛОВНО- РИБАРСКО СДРУЖЕНИЕ  „ДОЛНА БАНЯ - СОКОЛ 1898гр. Ямбол,регистрирано по ф.д. № 18/2012г. по описа на съда, следните новонастъпили обстоятелства:

          ОСВОБОЖДАВАНЕТО на досегашните членове на УС, както и  на Председателя

          ВПИСВА за  членове на УС:

С.П.Р., ЕГН **********- Председател

С.И.М., ЕГН **********- зам. Председател на УС

Л.Д.Ш., ЕГН ********** -  член на УС

В.Д.З., ЕГН ********** - член на УС

С.Л.С., ЕГН ********** - член на УС

С.И.З., ЕГН **********- член на УС

Т.Д.Б., ЕГН **********   - член на УС

          Сдружение „ЛОВНО-РИБАРСКО СДРУЖЕНИЕ  ДОЛНА БАНЯ - СОКОЛ 1898” гр. Ямбол се представлява от Председателя на УС- С.П.Р., ЕГН **********.

 Решението не подлежи на обжалване.

 

                                                            

                                                         ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: