Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е № 6

гр. Ямбол,  22. 02.2017 г.

В  ИМЕТО  НА  НАРОДА

 

Ямболският окръжен съд, Фирмено отделение в закрито заседание на                                                                   

двадесет и втори    февруари през две хиляди и седемнадесета година, като разгледа докладваното ф.д.№ 372 по описа за 2004 г. от        

                                                                      ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: Р. Стоева

за да се произнесе взе предвид следното:

          В ЯОС е постъпило е заявление от членовете на Управителния съвет на сдружение с нестопанска цел „ТОПОЛОВГРАДсъс седалище: гр. Тополовград, с което се иска да се впише в регистъра за юридически лица с нестопанска цел  по партидата на сдружението  новонастъпили обстоятелства, а именно: освобождаването на членовете на Управителния съвет и неговия Председател, поради изтичане на мандата; вписване на новоизбраните членове на Управителния съвет и новоизбрания Председател, който ще представлява сдружението.

Приложени са следните документи: покана за провеждане на Общо събрание на сдружението; списък на членовете на сдружението, получили поканата; Протокол от 01.11.2016г. от проведеното Общо събрание на СНЦ „ТОПОЛОВГРАД, гр. Тополовград; списък на членовете на сдружението, присъствали на ОС; нотар. заверен образец от подпис на Председателя на УС; свидетелства за съдимост и декларации за липса на родствена връзка на новоизбраните членове на УС; вн. бел. за внесена ДТ.

В закрито съдебно заседание СЪДЪТ обсъди представените документи и прецени, че искането е основателно, поради което и на основание  чл. 18, ал. 1 от  ЗЮЛНЦ и чл. 595  и сл. от  ГПК

Р Е Ш И :

 

ВПИСВА в регистъра за юридически лица с нестопанска цел при Ямболския окръжен съд по партидата на СДРУЖЕНИЕ С НЕСТОПАНСКА ЦЕЛ ТОПОЛОВГРАД, със седалище гр. Тополовград, регистрирано по ф.д. № 372/2004г. по описа на съда, следните новонастъпили обстоятелства:

ОСВОБОЖДАВАНЕТО на досегашните членове  на Управителния Съвет и неговия Председател.

ВПИСВА Управителен Съвет в състав: Ю.А.С., ЕГН **********- Председател, М.П.Г., ЕГН **********, П. С К., ЕГН **********; Н.Т.У., ЕГН **********; К А Т., ЕГН **********.

Сдружение с нестопанска цел „ТОПОЛОВГРАД, гр. Тополовград се представлява от Председателя на Управителния Съвет - Ю.А.С., ЕГН **********.

 Решението не подлежи на обжалване.

 

 

 

                                                        ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: