Р  Е  Ш  Е  Н  И Е

    4           16.02.2017, гр.Ямбол

В     ИМЕТО    НА   НАРОДА

 

Ямболският окръжен съд,   фирмено отделение, в закрито съдебно  заседание на шестнадесети февруари  през две хиляди и седемнадесета  година, в следния състав:

                                                  ПРЕДСЕДАТЕЛ:КРАСИМИРА ТАГАРЕВА

                                                              ЧЛЕНОВЕ:

Секретар

Прокурор

Като разгледа докладваното от съдия Тагарева

Ф.д. № 850 по описа за 2000г.

за да се произнесе, взе  предвид следното:

     В ЯОС е постъпило е заявление от Управителния съвет на сдружение с нестопанска цел с наименование “УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО ОБЩИНСКИ ДЕТСКИ КОМПЛЕКС” със седалище и адрес на управление: гр. Елхово, ул. “Калоян” № 13, с което се иска да се впише в регистъра за юридически лица с нестопанска цел по партидата на сдружението новонастъпили обстоятелства, а именно: освобождаването на досегашните членове на УС и на КС, както и председателя на УС и КС; вписване на новоизбраните членове на УС и КС, вписване на нов  председател на УС и КС.

Приложени са следните документи: покана за свикване на Общо събрание, извадка от публикуваната в ДВ покана; списък на членовете, поканени да присъства на Общото събрание, насрочено на 26.01.2017г. Протокол № 1 от 26.01.2017г. от проведеното Общо събрание; списък на членовете, присъствали на Общото събрание на 26.01.2017г; образец от подписа на  новоизбрания Председател на УС; свидетелства за съдимост и  декларации за липса на родствена връзка на новоизбраните членове на УС и КС.

В закрито съдебно заседание СЪДЪТ обсъди представените документи и прецени, че искането е основателно, поради което и на основание  чл. 18, ал. 1 от  ЗЮЛНЦ и чл. 595  и сл. от ГПК

 

Р Е Ш И :  

 

ВПИСВА в регистъра за юридически лица с нестопанска цел при Ямболския окръжен съд по партидата на УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО ОБЩИНСКИ ДЕТСКИ КОМПЛЕКСсъс седалище и адрес на управление:  гр. гр. Елхово, ул. “Калоян” № 13, регистрирано по ф.д. № 850/2000г. по описа на съда, следните новонастъпили обстоятелства:

ОСВОБОЖДАВАНЕТО на досегашните членове на УС и на КС,  Председателя на УС и Председателя на КС.

ВПИСВА новоизбраните членове на  Управителния Съвет: Т.К.Пеев, ЕГН **********; И.Г.Б., ЕГН **********;М.Т.Д., ЕГН **********; С.И.Д., ЕГН **********; Я.П.И., ЕГН **********.

ВПИСВА новоизбраните членове на  Контролния Съвет: М.Д.А.,  ЕГН ********** - Председател на КС; С.Г.П., ЕГН ********** и В.Г.Т., ЕГН **********.

ВПИСВА за Председател на УС - Т.К.П, ЕГН **********

“УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО ОБЩИНСКИ ДЕТСКИ КОМПЛЕКС”,  гр. Елхово, се представлява от  Председателят на УС - Т.К.П., ЕГН **********.

Решението не подлежи на обжалване.

 

 

                                   ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: