Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е 120

гр. Ямбол , 11 .11.   2016 г.

В  ИМЕТО  НА  НАРОДА

 

Ямболският окръжен съд, Фирмено отделение в открито заседание                    на   единадесети   ноември    през две хиляди и шестнадесета година, като разгледа докладваното фирмено дело  № 268 по описа за 1982 г. от        

              ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: Р. СТОЕВА

за да се произнесе взе предвид следното:

В ЯОС е постъпило заявление от Председателя на Управителния съвет на “Индустриална стопанска асоциация” – Ямбол: М В Т,  с което се иска да се впише в регистъра за юридическите лица с нестопанска цел, по партидата на сдружението, новонасъпили обстоятелства а именно: освобождаване от длъжност и отговорност на досегашните членове на Управителния съвет, Председателя на УС и Контрольора и вписване на новоизбраните членове в ръководните органи, приети на Общо събрание, проведено на 10.08.2016г.; както и вписване на актуализиран Устав, с промяна на адреса на управление на сдружението.

 Приложени са следните документи: копие от протокол от 07.7.16г. от заседание на УС, с решение за свикване на Общо събрание; копие от поканата за свикване на ОС-поставена на адреса на управление на сдружението; копие от протокол от ОС, проведено на 10.08.2016г.; копие от списък на членовете на ИСА – Ямбол, присъствали на Общото събрание на 10.08.2010г. и приели промените в Устава; актуализиран Устав на сдружението; протокол от заседание на УС за избор на Председател и Зам.-Председател на УС; съгласие с образец от подписа на представляващия сдружението – нотариално заверен;  свидетелства за съдимост и декларации за липса на родствени връзки, подписани при условията на чл. 313 от НК, на новоизбраните членове на УС; вносна бележка за платена Д.Т.

В закрито съдебно заседание СЪДЪТ обсъди представените документи и прецени, че искането е основателно, поради което и на основание с чл. 18 от ЗЮЛНЦ и чл. 595 и сл. от  ГПК

Р     Е     Ш     И :             

ВПИСВА в регистъра за юридически лица с нестопанска цел при ЯОС по партидата на Сдружение с нестопанска цел ИНДУСТРИАЛНА СТОПАНСКА АСОЦИАЦИЯ, гр. Ямбол, вписана под № 268/1982 г., том III, стр. 370, настъпилите нови обстоятелства  а именно:

ВПИСВА  промяна в чл. 2, ал. 1 на Устава на сдружението - промяна на адреса на управление на сдружението, който да бъде: гр. Ямбол: ул. „Петър Парчевич”,  бл. № 2, вх. В, ап. 2.

ВПИСВА ОСВОБОЖДАВАНЕТО от длъжност и отговорност членовете на досегашния Управителен съвет, Председателя на УС и Контрольора

ВПИСВА Управителен съвет в състав: М В Т с ЕГН **********, И А А, ЕГН **********; Д И Д, ЕГН **********; А П И, ЕГН **********; Г П К с ЕГН ********** и Ц Х К, ЕГН **********.

 ВПИСВА за Председател на Управителния съвет: М В Т с ЕГН  **********.

ВПИСВА за Заместник-Председател на Управителния съвет: И АА, ЕГН **********.

ВПИСВА за Контрольор: А П И, ЕГН **********.

“Индустриална стопанска асоциация”, гр. Ямбол се представлява от Председателя на УС - М В Т с ЕГН  **********.

Решението не подлежи на обжалване.

 

 

 

                                                      ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: