РЕШЕНИЕ № 102

                        гр. ЯМБОЛ,   30.08.2016г.               

                    В   ИМЕТО   НА   НАРОДА

Ямболският окръжен съд, Фирмено отделение в закрито заседание на тридесети август през две хиляди и шестнадесета година, като разгледа докладваното Ф.Д № 14 по описа за 2014г. от

                                                   ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: К. ПЕЙЧЕВА

за да се произнесе съдът взе предвид следното:

В ЯОС е постъпило заявление от Председателя на Управителния съвет, с искане да бъдат вписани промени по партидата на Сдружение с нестопанска цел  с наименование "АСОЦИАЦИЯ ЗА МЕСТНО И МЕЖДУНАРОДНО ПАРТНЬОРСТВО”,  рег. по  ф.д. № 14/2014г. по описа на ЯОС, а именно: заличаване на П.Д.Г.,ЕГН **********, като член на УС; вписване на И.Д.К. с ЕГН **********, като член на УС.

Към заявлението са приложени следните документи: заявление от  П.Д.Г. до УС, с което иска да бъде прекратено членството му в сдружението и бъде освободен  като член на УС; заявление до УС от И.Д.К. с което заявява, че иска да стане член на сдружението; протокол от заседанието на УС проведено на 18.07.2016, където е взето решение за свикване на Общо събрание насрочено за 22.08.2016г.; копие от  покана за свикване на ОС; копие от в. „Ало BG”, където е публикувана поканата за свикване на Общо събрание; Протокол от проведеното на дата 22.08.2016г. Общо събрание на сдружението; свидетелство за съдимост; списък на членовете на сдружението; вносна бележка за внесена ДТ.

В з.с.з. ЯОС, като прецени представените доказателства, намира, че искането е основателно поради което и на основание чл.18, ал.4 вр. ал.1 от ЗЮЛНЦ и чл.595 и сл. ГПК, ЯОС

                                   РЕШИ:

ВПИСВА в регистъра за юридическите лица с нестопанска цел при ЯОС по партидата на сдружение с нестопанска цел "АСОЦИАЦИЯ ЗА МЕСТНО И МЕЖДУНАРОДНО ПАРТНЬОРСТВО”,  със седалище и адрес на управление: с. Стара река, общ. Тунджа, обл. Ямбол, ул. „Хан Аспарух” №1,  рег. по ф.д № 14/2014г. по описа на ЯОС следните обстоятелства:

ЗАЛИЧАВА, като член на УС П.Д.Г. с ЕГН **********

ВПИСВА, като член на УС И.Д.К. с ЕГН **********

Решението не подлежи на обжалване.

 

                                            ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: