Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е №96

                           гр. Ямбол ,  19.07.2016 г.

                             В  ИМЕТО  НА  НАРОДА

 

Ямболският окръжен съд, Фирмено отделение в закрито заседание на                                                                    

деветнадесети юли през две хиляди и шеста година, като разгледа докладваното фирмено дело  № 415 по описа за 2002 г. от        

                                                             ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: Д.Кючуков

за да се произнесе взе предвид следното:

В ЯОС е постъпило е заявление от Управителния съвет на сдружение с нестопанска цел ФУТБОЛЕН КЛУБ “БОТЕВ-БОЛЯРОВО” със седалище и адрес  гр. Болярово, пл. “Девети септември” №2, сграда на КНСБ, с което се иска да се впише в регистъра за юридически лица с нестопанска цел  по партидата на сдружението новонастъпили обстоятелства, а именно: освобождаване на членовете на Управителния съвет, както и на Председателя на УС, поради изтичане на мандата и вписване на новоизбраните членове и новоизбрания Председател на УС .

Приложени са следните документи: Протокол от 18.02.2016г. от заседание на Управителния съвет; покана за свикване на Общо събрание; копие от “Държавен вестник”  брой 20 от 15.03.2016г., където е публикувана поканата; списък на членовете присъствали на АОбщото събрание, проведено на 22.04.2016г., протокол от   22.04.2016г.5г. от проведеното Общо събрание на ФК “БОТЕВ-БОЛЯРОВО”; декларации и свидетелства за съдимост на новоизбраните членове на УС, образец от подписа на Председателя на УС – нотариално заверен, вносна бележка за платена Д.Т.

В закрито съдебно заседание СЪДЪТ обсъди представените документи и прецени, че искането е основателно, поради което и на основание с чл. 18, ал. 1 от ЗЮЛНЦ и чл. 595 и сл. от ГПК

Р Е Ш И :             

ВПИСВА в регистъра за юридически лица с нестопанска цел при Ямболския окръжен съд по партидата на ФУТБОЛЕН КЛУБ “БОТЕВ-БОЛЯРОВО” със седалище и адрес  гр. Болярово, пл. “Девети септември” №2, сграда на КНСБ, регистрирано по ф.д. № 415/2002г. по описа на съда, следните новонастъпили обстоятелства:

ОСВОБОЖДАВАНЕТО на досегашните членове на УС, както и  Председателя на УС

ВПИСВА новоизбраните членове на УС в състав:

Х.Д.Х., ЕГН **********-Председател

Д.С.С., ЕГН **********

Д.Х.Ч., ЕГН **********

ВПИСВА за Председател на УС Х.Д.Х.  с ЕГН **********, който ще ПРЕДСТАВЛЯВА ФУТБОЛЕН КЛУБ “БОТЕВ-БОЛЯРОВО”.

  Решението не подлежи на обжалване.

                                                                   ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: