Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е №83

 

                                          гр. Ямбол,02.06.2016г.

 

В  ИМЕТО  НА  НАРОДА

 

Ямболският окръжен съд, Фирмено отделение в закрито заседание

на втори юни през две хиляди и шестнадесета, като разгледа доклаваното ф.д № 41  по описа за 2009 г. от

 

                    ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: К. ПЕЙЧЕВА

 

за да се произнесе взе предвид следното:

В ЯОС е постъпило заявление от членовете на Управителния съвет на сдружение с нестопанска цел с наименование “ММА КЛУБ БУШИДО”, със седалище  и адрес на управление: гр. Ямбол, ул. „Стара планина”,бл.3, вх. Б,ап.41, с което се иска да се впише в регистъра за юридически лица с нестопанска цел по партидата на сдружението, новонастъпили обстоятелства, а именно: вписване на актуализиран Устава на сдружението; заличаване на досегашните членове и Председателя на УС, поР.изтичане на мандата и вписване на новоизбраните членове на ръководните органи.

Приложени са следните документи: протокол от заседание на УС; копие държавен вестник с публикация на поканата за свикване на Общо събрание; Протокол от 07.04.2016г. от проведеното Общо събрание, ведно със списък на присъствалите членове; актуализиран Устав; нотариално заверен образец от подписа на Председател на УС; свидетелства за съдимост; вносна бележка за  внесена ДТ.

В закрито съдебно заседание СЪДЪТ обсъди представените документи и намира искането за основателно.

Поради изложените съображения  и на основание  чл. 18, ал. 1 и ал.4 от  ЗЮЛНЦ и чл. 595  и сл. от ГПК , ЯОС

 

                                            Р Е Ш И :

 

ВПИСВА в регистъра за юридически лица с нестопанска цел при Ямболския окръжен съд по партидата на  “ММА КЛУБ БУШИДО”, със седалище  и адрес на управление: гр. Ямбол, ул. „Стара планина”, бл.3,  вх. Б, ап.41, регистрирано по ф.д. № 41/2009г. по описа на съда, следните новонастъпили обстоятелства:

ВПИСВА  промени в Устава, приети на Общо събрание на 07.04.2016г.

Нова редакция на :

Чл. 5. (изм.07.04.2016 г.) Сдружението осъществява дейност в обществена полза, изразяваща се в тренировъчна дейност и подготовка на състезатели в спортовете Бокс, Смесени бойни стилове, ММА, борба, джудо, самбо, кикбокс, муай тай, тайкуондо и киокошинкай, организация и участия на републикански и международни форуми по съответните спортове.

Чл.6,т.1. (изм.07.04.2016 г.) Повишаване физическата култура и създаване на условия за развитие и популяризиране на спортовете Бокс, Смесени бойни стилове, ММА, борба, джудо, самбо, кикбокс, муай тай, тайкуондо и киокошинкай.

Чл.8.,ал.1(изм.07.04.2016 г.) Членуването в сдружението е доброволно. Членове на сдружението могат да бъдат само физически лица с българско гражданство.

Чл.20,ал.2 (изм.07.04.2016 г.) Пълномощник може да бъде само физическо лице.

Чл.23,ал.3 (изм.07.04.2016 г.) Свикването се извършва от Управителният съвет с писмена покана до всички членове на Сдружението в срок, не по-кратък от 7 дни преди датата на Общото събрание. В тези случаи поканата трябва да се изпрати по начин, който удостоверява, че членовете са я получили в посочения срок.

Чл.47,ал.2 (изм.07.04.2016 г.) Сдружението води книга на членовете си, в която се записват имената и адресите на всички членове, ЕГН, професията и занятието им.

Отменени са чл.8,ал.2; чл.13,т.4; чл.20,ал.1; чл.23,ал.5; чл.32,ал.4; чл.33 от Устава

ВПИСВА Устава, приет на Общо събрание, проведено на 07.04.2016г.

ВПИСВА ЗАЛИЧАВАНЕ на досегашните членове и Председателя на УС, поради изтичане на  мандата

ВПИСВА новоизбраните членове на УС на сдружението

С. С.И. с ЕГН **********  - Председател

С.В.Р. с ЕГН **********

Р. П.Г. с ЕГН **********

Сдружение “ММА КЛУБ БУШИДО” ще се представлява от Председателя на УС - С.С.И. с ЕГН **********

Решението не подлежи на обжалване.

 

                                                                                                                                                                                                  ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: