Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е № 89

гр. Ямбол , 17 .  06 .2016 г.

В  ИМЕТО  НА  НАРОДА

 

Ямболският окръжен съд, Фирмено отделение в закрито заседание на                                                                   

   седемнадесети   юни през две хиляди и шестнадесета година, като разгледа докладваното фирмено дело  № 875 по описа за 2005 г. от        

                                                                         ОКРЪЖЕН СЪДИЯ:  К. ПЕЙЧЕВА

за да се произнесе взе предвид следното:

            В ЯОС е постъпило  заявление от членовете на Управителния Съвет на Обществена фондация „Мостове над Тунджа”, гр. Ямбол, с което се иска да се впише по партидата на сдружението, в регистъра за юридически лица с нестопанска цел при ЯОС, освобождаването на членовете и Председателя на УС, поради изтичането на мандата им  и вписване на новоизбраните  членовете и Председател на УС, както и представляващи Фондацията.

Приложени са следните документи: покана за свикване на годишно отчетно-изборно събрание на фондацията; списък на членовете на фондацията; получили поканата; Протокол № 1 от 30.03.2016 г. от годишното отчетно-изборно събрание на фондацията; списък на участниците в събранието; Протокол № 1/12.04.2016г. от заседание на УС за избор на Председател на УС; нотар. заверено съгласие с образец от подписа на новоизбрания Председател на УС; свидетелства за съдимост и декларации за липса на родствени връзки на новоизбраните  членовете на УС; вн. бележка за платена ДТ; .

            Водим от горното и  на основание чл. 596 и сл. от ГПК ЯМБОЛСКИЯТ ОКРЪЖЕН СЪД

Р Е Ш И :

 

Вписва в регистъра за юридическите лица с нестопанска цел  при ЯОС, по партидата на Обществена фондация „Мостове над Тунджа” - Ямбол, със седалище гр. Ямбол, рег. по ф.д. № 875/2005г. по описа на съда  новонастъпилите обстоятелства:

Освобождаването на досегашните членовете и Председателя на УС .

Вписва Управителен Съвет в състав: Г Т Ъ, ЕГН ********** - Председател на УС;  Д К Д, ЕГН  **********; М СС с ЕГН –**********, М Ф Ф с ЕГН– **********, П П М с ЕГН – **********, С Х Е, ЕГН **********, Т П И с ЕГН – **********.

Фондацията  се представлява от Председателя на УС- Г Т Ъ, ЕГН ********** и от изпълнителния директор Я.Н. В – С., ЕГН **********, заедно или поотделно.

            Решението не подлежи на обжалване.

 

 

                                                           ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: