Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е №  91

гр. Ямбол ,    21  .06.  2016 г.

В  ИМЕТО  НА  НАРОДА

 

Ямболският окръжен съд, Фирмено отделение в закрито заседание на                                                                   

 Двадесет и първи    юни през две хиляди и шестнадесета година, като разгледа докладваното фирмено дело  № 613 по описа за 2004 г. от        

                                                                         ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: Н. ИВАНОВ

за да се произнесе взе предвид следното:

            В ЯОС е постъпило е заявление от членовете на Управителния съвет на сдружение с нестопанска цел „МЛАДЕЖКА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНА ОРГАНИЗАЦИЯ-БОЛЯРОВОсъс седалище гр. Болярово,  с което се иска да се впише в регистъра за юридически лица с нестопанска цел по партидата на сдружението новонастъпили обстоятелства, а именно: освобождаването на Н.К.Т. като член и Председател на Управителния Съвет; вписване на СК К като член и Председател на Управителния Съвет, който ще представлява сдружението.

Приложени са следните документи: Протокол  от 09.05.16г. от заседание на УС; молба от Н.К.Т. за освобождаването й като член и Председател на УС; покана за свикване на Общо събрание,  Списък на членовете на сдружението, получили поканата; Протокол от 27.05.2016г., от проведеното Общо събрание на сдружението; заверен образец от подпис на новоизбрания представляващ сдружението; свидетелство за съдимост и декларация за липса на родствена връзка на новоизбрания член на УС;  бележка за внесена ДТ.

В закрито съдебно заседание СЪДЪТ обсъди представените документи и прецени, че искането е основателно, поради което и на основание  чл. 18, ал. 1 от  ЗЮЛНЦ и чл. 595 и сл. от ГПК

Р Е Ш И :  

ВПИСВА в регистъра за юридически лица с нестопанска цел при Ямболския окръжен съд по партидата на „МЛАДЕЖКА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНА ОРГАНИЗАЦИЯ-БОЛЯРОВО, със седалище  гр. Болярово,  регистрирано по ф.д. № 613/2004г. по описа на съда, следните новонастъпили обстоятелства:

ВПИСВА освобождаването на Н.К.Т. като член и Председател на Управителния Съвет.

ВПИСВА С К К, ЕГН **********, като член и Председател на Управителния Съвет.

Сдружение „МЛАДЕЖКА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНА ОРГАНИЗАЦИЯ - БОЛЯРОВО, гр. Болярово се представлява от Председателя на УС:  С К К, ЕГН **********.

 Решението не подлежи на обжалване.

 

 

 

                                                              ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: