Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е №  92

гр. Ямбол , 30 .  06 .  2016 г.

В  ИМЕТО  НА  НАРОДА

 

Ямболският окръжен съд, Фирмено отделение в закрито заседание на                                                                   

       .тридесети     юни през две хиляди и шестнадесета година, като разгледа докладваното фирмено дело   942 по описа за 2000 г. от        

                                                                         ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: Р. СТОЕВА

за да се произнесе взе предвид следното:

            В ЯОС е постъпило е заявление от Управителния съвет на сдружение с нестопанска цел “СДРУЖЕНИЕ НА ЛОВЦИТЕ И РИБОЛОВЦИТЕ-СТРАЛДЖА”, със седалище гр. Стралджа, с което се иска да се впише в регистъра за юридически лица с нестопанска цел по партидата на сдружението новонастъпили обстоятелства, а именно: освобождаването, поради изтичане на мандата на досегашните членове и Председатели на УС и Контролния съвет и вписване на новоизбраните членове и Председатели на УС и КС .

Приложени са следните документи: Протокол №71 и №72 от заседания на УС; покана за свикване на Общо събрание; обратни разписки за изпратените покани за ОС; Списък на делегатите на ОС; протокол №73 от 27.05.16г. от  проведеното Общо събрание; нотар. заверен образец от подпис на новоизбрания Председател на УС, свидетелства за съдимост и декларации за липса на родствена връзка на новоизбраните членове  на УС и КС ; вн. бел. за внесена ДТ.

В закрито съдебно заседание СЪДЪТ обсъди представените документи и прецени, че искането е основателно, поради което и на основание  чл. 18, ал. 1 от  ЗЮЛНЦ и чл. 595 и сл. от ГПК

Р Е Ш И :  

ВПИСВА в регистъра за юридически лица с нестопанска цел при Ямболския окръжен съд по партидата на СДРУЖЕНИЕ НА ЛОВЦИТЕ И РИБОЛОВЦИТЕ-СТРАЛДЖА със седалище и адрес на управление:  гр. Стралджа, бул. „Хемус” № 16, регистрирано по ф.д. № 942/2000г. по описа на съда, следните новонастъпили обстоятелства:

ОСВОБОЖДАВАНЕТО на досегашните членове и Председатели на Управителния съвет и на  Контролния съвет.

ВПИСВА Управителен съвет в състав: Г Д И., с ЕГН **********- Председател на УС; И.М.И. ЕГН **********; Й К Й, ЕГН **********; Д И. Д с ЕГН  **********; К Н Я с ЕГН **********; С И. С ЕГН **********; МИ. М с ЕГН **********; Р С С ЕГН **********; С Ж С ЕГН **********.

ВПИСВА Контролен съвет в състав: Г С Сс ЕГН **********- Председател на КС; Д П К, ЕГН **********; Й М. В, ЕГН  **********.

„СДРУЖЕНИЕ НА ЛОВЦИТЕ И РИБОЛОВЦИТЕ-СТРАЛДЖА” се представлява от Председателя на УС- Г Д И., с ЕГН **********.

Решението не подлежи на обжалване.

 

                                        

                                                                           ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: