Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е №

гр. Ямбол ,                2016 г.

В  ИМЕТО  НА  НАРОДА

 

Ямболският окръжен съд, Фирмено отделение в закрито заседание на           

                                  през две хиляди и шестнадесета година година, като разгледа докладваното фирмено дело  № 1276 по описа за 1993 г. от        

                                                                   ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: К. ПЕЙЧЕВА

за да се произнесе взе предвид следното:

     В ЯОС е постъпило е заявление от Управителния съвет на сдружение с нестопанска цел “БОКСОВ КЛУБ „ЯМБОЛ” със седалище и адрес на управление: гр. Ямбол, спортна зала „Диана”, с което се иска да се впише в регистъра за юридически лица с нестопанска цел  по партидата на сдружението новонастъпили обстоятелства, а именно: заличаване на досегашния Управителен съвет, както и на досегашния Президент на УС на клуба и вписване на новоизбраните членове и на новоизбрания Президент, заличаване на изпълнителния директор и вписване на новоизбрания изп. директор.

Приложени са следните документи: покана и копие от поканата публикувана във в.„Неделник” ДВ; Протокол № 3  от 22.03.2016г. от проведеното Общо отчетно-изборно събрание; списък на делегатите, присъствалите на ОС; ротокол № 5 от заседание на УС за избор на Президент и Изпълнителен директор; нотар. заверен образец от подписа на Президента и на Изпълнителния директор; свидетелства за съдимост и декларация за липса на родствени връзки на новоизбраните членове на УС.

В закрито съдебно заседание СЪДЪТ обсъди представените документи и прецени, че искането е основателно, поради което и на основание  чл. 18, ал. 1 от  ЗЮЛНЦ и чл. 595 и сл. от ГПК

Р Е Ш И :  

ВПИСВА в регистъра за юридически лица с нестопанска цел при Ямболския окръжен съд по партидата на “БОКСОВ КЛУБ „ЯМБОЛ” със седалище и адрес на управление: гр. Ямбол, спортна зала „Диана”, регистрирано по ф.д. № 1276/1993г. по описа на съда, следните новонастъпили обстоятелства:

ЗАЛИЧАВА досегашните членове на УС, както и досегашния Президент на УС

ЗАЛИЧАВА досегашния Изпълнителен директор

ВПИСВА новоизбраните членове на Управителния Съвет:

Е.Ц.Р., ЕГН ********** – Президент на УС

Д.Я.Д. с ЕГН ********** - Изпълнителен директор

О.П.Г., ЕГН **********;

А.Д.Н., ЕГН **********;

Н.Г.Д.,  ЕГН **********;

Д.С.М, ЕГН **********;

А.Д.Д., ЕГН **********

“БОКСОВ КЛУБ „ЯМБОЛ” който ще представлява ЗАЕДНО и ПООТДЕЛНО от Президента – Е.Ц.Р., ЕГН ********** и от Изпълнителния директор Д.Я.Д. с ЕГН **********

Решението не подлежи на обжалване.                                                    

 

              ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: