Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е № 15

гр. Ямбол ,    14 .03.  2016 г.

В  ИМЕТО  НА  НАРОДА

 

Ямболският окръжен съд, Фирмено отделение в закрито заседание на четиринадесети  март  през две хиляди и шестнадесета година, като разгледа докладваното фирмено дело  № 2084 по описа за 1993 г. от       

                           ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: Н. ИВАНОВ

 за да се произнесе взе предвид следното:

 

            В ЯОС е постъпило е заявление от членовете на Управителния съвет на сдружение с нестопанска цел “БАСКЕТБОЛЕН КЛУБ „ТИГЪР” ЯМБОЛ със седалище: гр. Ямбол,  с което се иска да се впише в регистъра за юридически лица с нестопанска цел по партидата на сдружението новонастъпили обстоятелства, а именно: приемане на актуализиран устав на клуба, с приетите изменения в него; заличаване на освободените членове и председател на УС; вписване на нови членове на УС и председател; вписване на представителството на клуба – от Председателя З.И.Я..

Приложени са следните документи: Протокол  от 01.02.16г. от заседание на УС; покана за провеждане на Общо събрание, публикувана във вестник „Глас” бр.7/23.02.16г.; Протокол от 02.03.2016г. от проведеното ОС; списък на присъствалите на събранието членове на клуба; актуализиран Устав; свидетелства за съдимост и декларации на новоизбраните членове на УС, вносна бележка за платена ДТ; пълномощно на адв. Ж. К. Допълнително са представени: нотар. заверен образец от подпис на Председателя на УС и Покана за свикване на ОС.

В закрито съдебно заседание СЪДЪТ обсъди представените документи и прецени, че искането е основателно, поради което и на основание  чл. 18, ал. 4 от  ЗЮЛНЦ и чл. 595  и сл. от  ГПК

Р Е Ш И :  

ВПИСВА в регистъра за юридически лица с нестопанска цел при Ямболския окръжен съд по партидата на БАСКЕТБОЛЕН КЛУБ „ТИГЪР”-ЯМБОЛ, със седалище:  гр. Ямбол, регистрирано по ф.д. № 2084/1993г. по описа на съда, следните новонастъпили обстоятелства:

     ВПИСВА актуализиран Устав на сдружението, приет на Общо събрание на клуба, проведено на 02.03.2016г.   

ВПИСВА освобождаването на досегашните членове на УС и Председателя на УС.

ВПИСВА нов Управителен Съвет в състав: З.И.Я. с ЕГН **********- Председател; Д И Л с ЕГН **********; Д С К, ЕГН **********.

     “БАСКЕТБОЛЕН КЛУБ „ТИГЪР” ЯМБОЛ се представлява от Председателя на УС- З.И.Я. с ЕГН **********.

Решението не подлежи на обжалване.

 

                                                           

                                ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: