Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е № 4

гр. Ямбол ,  22   . 01. 2016 г.

В  ИМЕТО  НА  НАРОДА

 

Ямболският окръжен съд, Фирмено отделение в закрито заседание на            

   Двадесет и втори     януари през две хиляди и шестнадесета година, като разгледа докладваното фирмено дело  № 24 по описа за 2010 г. от        

                                                                         ОКРЪЖЕН СЪДИЯ:  Ж. Бозукова

за да се произнесе взе предвид следното:

            В ЯОС е постъпило е заявление от членовете на Управителния съвет на сдружение с нестопанска цел СПОРТЕН КЛУБ СКОКОВЕ БАТУТ "КОСМОС" ГР. ЯМБОЛ” със седалище Ямбол, с което се иска да се впише в регистъра за юридически лица с нестопанска цел по партидата на сдружението новонастъпили обстоятелства, а именно: освобождаването на членовете и Председателя на Управителния Съвет, поради изтичане на мандата; вписване на новоизбраните членове и Председател И.С.С., който ще представлява клуба.

Приложени са следните документи: покана за свикване на Общото събрание на сдружението, публикувана във вестник Неделник на 12.11.15г.; протокол № 5 от 21.12.2015г. от проведеното Общо събрание; списък на присъствалите на ОС членове; нотар. заверен образец от подпис на представляващия сдружението; декларация и свидетелства за съдимост на новоизбраните членове на УС,  вносна бележка за платена Д.Т.

            В закрито съдебно заседание СЪДЪТ обсъди представените документи и прецени, че искането е основателно, поради което и на основание с чл. 18, ал. 1 от  ЗЮЛНЦ и чл. 595  и сл. от  ГПК

Р Е Ш И :

ВПИСВА в регистъра за юридически лица с нестопанска цел при Ямболския окръжен съд по партидата на сдружение СПОРТЕН КЛУБ СКОКОВЕ БАТУТ "КОСМОС" ГР. ЯМБОЛ, със седалище и адрес на управление  гр. Ямбол, спортна зала ”Диана”, Градски парк, регистрирано по ф.д. № 24/2010г. по описа на съда, следните новонастъпили обстоятелства:

ОСВОБОЖДАВАНЕТО на членовете и Председателя на Управителния Съвет.

ВПИСВА  Управителен Съвет в състав. И.С.С. с ЕГН ********** – Председател; Д.М.М. с ЕГН **********; В.В.Б. с ЕГН **********.

СПОРТЕН КЛУБ СКОКОВЕ БАТУТ "КОСМОС" ГР. ЯМБОЛсе представлява от Председателя на УС И.С.С. с ЕГН **********.

 Решението не подлежи на обжалване.

 

 

                                                            ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: